Gyvybės ar mirties klausimas: kaip elgsitės prie durų?

Įsivaizduokite, kad gavote anoniminį raštelį: „Susitikime šiandien tokioje ir tokioje vietoje, tokiu ir tokiu laiku. Tai gyvybės ar mirties klausimas“. Atvažiavę prieš save matote duris. Jos uždarytos. Kaip elgsitės šioje situacijoje?

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2019, 10:28 AM

Atsakymas labai daug pasako apie jus.

1. Laušite duris.

Esate ryžtingas ir savimi pasitikintis žmogus. Jūs nebijote kliūčių. Bet esate per daug impulsyvūs ir dukart negalvojate prieš ką nors darydami. Jūs visada darote, kas jums patinka, ir tai duoda savų vaisių.

Kartais ne viskas einasi taip, kaip jūs sugalvojote, ir tai jus liūdina. Jums reikia toliau eiti savo keliu, klausantis savo širdies. Bet būna momentų, kai reikia sustoti ir pagalvoti, išanalizuoti situaciją, o ne kirsti iš peties.

Kaip sakė Konfucijus, besivejant laimę kartais reikia tiesiog sustoti ir būti laimingam.

2. Sustosite ir klausysitės, kas už tų durų.

Esate atsargus ir apdairus žmogus. Prieš pradedant veikti jums reikia surinkti pakankamai informacijos apie tai, kas vyksta. Jūs praktiškai nedarote klaidų gyvenimo kelyje, nes paprastai esate pasiruošę bet kokiems netikėtumams.

Problema ta, kad kartais jūs pernelyg daug galvojate ir mažai veikiate. Jums reikia apskaičiuoti visus įmanomus variantus, bet gyvenimo neįmanoma apskaičiuoti. Kartais reikia būti spontaniškam ir rizikuoti.

Nelaukite, kada aplinkybės bus idealios, veikiate, net jeigu abejojate, ar jums pasiseks. Kiekviena problema – galimybė ko nors išmokti.

3. Pabelsite į duris.

Esate praktiškas ir paprastas žmogus. Jūs ilgai negalvosite, kaip išspręsti problemą: durys uždarytos – vadinasi, į jas reikia pasibelsti. Jums nerūpi aplinkinių nuomonė, darote taip, kaip jums atrodo reikalinga.

Jūs paprastai ieškote pačios lengviausios ir aiškiausios išeities iš situacijos, neapsisunkinate nagrinėdami situaciją ir apgalvodami tolesnius veiksmus. Šalia jūsų kiti jaučiasi jaukiai ir patikimai.

Bet kartais situacija reikalauja nuodugnios analizės. Galbūt jūsų gyvenime be viskas taip paprasta, kaip jūs pripratote galvoti. Jums reikia daugiau laiko skirti pamąstymams apie gyvenimą.

4. Sukelsite skandalą.

Esate nervingas ir kiek irzlus žmogus. Jūsų stichija – skandalai ir ginčai. Jūs visada rasite priežastį sukelti skandalą, Kartais ši savybė jums naudinga.

Jūsų neįmanoma nepastebėti, jūs visada traukiate žvilgsnius. Jus girdi visur, kur benueitumėte. Esate pasirengę ginti nuskriaustuosius ir bedalius, tuo jūs traukiate žmones.

Jūs trokštate kontroliuoti padėtį, jus erzina, kai kas nors tampa jūsų nekontroliuojama. Mokykitės ramiai priimti likimo iššūkius. Pasaugokite savo nervus. Jėga – ne riksmai, o ramybė ir racionalumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.