Kuri pora laimingiausia? Tai atskleidžia jūsų paslaptį

Meilės sąvoka apima labai daug, ir daugelis šį reiškinį apibūdina skirtingai, priklausomai nuo savo auklėjimo, gyvenimiškos patirties bei pažiūrų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2019, 10:48 AM

Jūsų požiūrį į meilę ir sugebėjimą mylėti gali atskleisti tai, kaip jūs suprantate laimę. Kuri iš šių porų, jūsų požiūriu, pati laimingiausia?

1 pora

Jums meilė – tai gatvė su dviejų krypčių eismu: jeigu laimingas vienas, vadinasi, ir kitas. Jūsų santykiai paremti gerumu, komfortišku buvimu kartu ir bendrais pasilinksminimais. Jūs – sau pakankama ir stabili asmenybė, bet tai nesumenkina meilės ir santykių svarbos jūsų gyvenime. Tiesiog tai dar viena jūsų gyvenimo dalis.

2 pora

Jumyse gyvena tikėjimas amžinu jausmu, ir reikia pažymėti, kad būtent jūsų atveju jis gali tapti realybe. Jūs turite gebėjimą aukoti savo jėgas dėl antrosios pusės laimės, ir nesiliaujate kovoti iškilus sunkumams. Jūsų meilės supratimas – tai kelias, trunkantis visą gyvenimą, grįstas abipusėmis pastangomis ir stipriu jausmu. Jūsų meilė jums suteikia drąsos, o partnerio jausmas – jėgos.

3 pora

Jūsų meilė sudaryta ir tyrumo ir grožio. Augti ir tobulėti kartu – štai ką jums reiškia būti mylimam. Kaip sakoma priesaikoje, „ir varge, ir džiaugsme“, taip ir jūs su mylimuoju viską dalinatės po lygiai, be to, jei reikia, suteikiate partneriui laisvę. Jums didžiausia laimė – būti tikriems, kad esate mylimi, su savo privalumais ir trūkumais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.