Paveikslėlis padės suprasti, koks jūsų gyvenimo tikslas

Kokie jūsų gyvenimo tikslai ir kaip jums pavyksta jų siekti, padės suvokti šis nesudėtingas asociacijų testas. Jis pagrįstas pasąmonės veikla. Tereikia trumpai pažvelgti į paveikslėlį ir atsakyti, kuris vaizdas pirmiausia patraukė jūsų dėmesį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 31, 2020, 12:54 PM

Merginos veidas

Jeigu į jį atkreipėte dėmesį pirmiausia, tai byloja, kad jūs esate savimi pasitikinti, tikslo siekianti asmenybė. Jūsų tikslas – nuolat ieškoti gyvenimo prasmės. Jūs pasiruošęs keliauti kad ir į pasaulio kraštą, jei jums atrodys, kad ten rasite atsakymus į rūpimus klausimus.

Tokie žmonės niekada neapsiriboja tuo, ko pasiekė, o vis siekia kažko daugiau. Ir nuolat pasiekia neblogų rezultatų. Tiesa, kartais jiems dėl to gresia emocinis išsekimas.

Patarimas: nepulkite į kraštutinumus. Turėkite omenyje, kad kai kurie dalykai gyvenime vyksta atsitiktinai ir tai nėra ženklas jums, kad reikia kažko siekti. Kartais vertėtų ilgiau pagalvoti, prieš priimant sprendimą. O kai pasijusite pavargę, neatidėliodami raskite laiko poilsiui.

Delfinai

Jūmyse vis dar gyvena vidinis vaikas. Gyvenime jums atrodo svarbiausia visais įmanomais būdais pasirūpinti savais poreikiais. Tik tai ir veda jus pirmyn ir apsprendžia, ko imsitės. Kai rūpinatės savimi, dažnai net neišgyvenate dėl to, jei kitą žmogų reikia pastumti į šoną ar įžeisti jo jausmus.

Patarimas: dažniau atkreipkite dėmesį į aplinkinių jausmus. Nesistenkite gauti sau naudos jų sąskaita. Toks elgesys niekam nepatinka, taigi rizikuojate prarasti draugus ir būsite laikomas egosistu.

Lūpos

Jūsų gyvenimo esmė – mylėti ir būti mylimam. Be meilės jums gyvenimas atrodo nieko vertas. Dėl jausmų jūs kartais ryžtatės neapgalvotiems poelgiams. Gali būti, kad kartais kiti jumis gali pasinaudoti ir palikti sudaužyta širdimi.

Kai gyvenimo kelyje visgi sutiksite jums skirtą antrąją pusę, padarysite jį (ją) laimingu.

Patarimas: visgi vadovautis vien jausmais nėra išmintinga. Stenkitės įsiklausyti ir į proto balsą. Ir neleiskite savimi naudotis. Atminkite, kad mylimas žmogus taip pat turi rodyti jums jausmus ir rūpestį, ne tik jūs jam.

Jūros peizažas

Jūs visa savo esybe siekiate harmonijos. Ne tik savo viduje, bet ir aplik stengiatės pagražinti pasaulį. Vengiate konfliktų, stengiatės sutaikyti tuos, kurie susipyko, ir paguosti tuos, kurie kenčia. Savo artimiesiems jūs – kaip angelas sargas, jie jus už tai vertina ir gerbia, net jei to nepripažįsta garsiai.

Patarimas: jūsų tipo žmonės linkę į perfekcionizmą ir nori viską padaryti puikiai. Kartais, jei manote, kad gali nepavykti, visai nesiimate veiklos, atidedate ją vėlesniam laikui. Toks atidėliojimas jums kartais pakiša koją, taigi vertėtų šio įpročio atsikratyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.