Kokią suknelę pasisiūtumėte? Tai rodo jūsų slaptą charakterio bruožą

Kiekviena moteris turi tam tikrą charakterio bruožą, kuris ją daro ypatingą. Ir ne visada pati žino, koks jos privalumas, tai gali būti paslėpta nuo aplinkinių akių. Tam tikra prasme kiekviena moteris yra mįslė, ir ne bet kam duota ją įminti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2020, 12:56 PM

Prieš jus – 8 skirtingų raštų audiniai. Jums reikia pasirinkti tą, iš kurio mielai pasisiūtumėte suknelę. Pasirinktas raštas apie jus atskleis daugiau, nei manote.

Pirmas

Ši moteris pasižymi neįtikėtinu įžvalgumu. Ji kitus supranta iš pusės žodžio ir gali palaikyti sunkią minutę.

Antras

Ši mergina tarsi „klajoja“ šiame pasaulyje. Ji nežino, kur ją nuves ši diena, koks jos tikslas. Tačiau aplinkybės dažnai susiklosto jos naudai.

Trečias

Ši asmenybė yra „visų draugė“. Ji bendrauja visada ir su visais, mėgsta flirtuoti su priešinga lytimi, o kartais net ir su kitomis moterimis. Jai gyvenimas – azartinis žaisimas, kuriame ji privalo nugalėti.

Ketvirtas

Šį raštą pasirenka niūrokos ir melancholiškos merginos. Joms gyvenime kažko trūksta, ir jos daro, ką gali, kad įveiktų gyvenimo sunkumus. Kiekvieną savo gyvenimo dieną jos paskiria tobulėjimui ir vidinei kovai.

Penktas

Ši mergina niekada nekrenta veidu į purvą. Ji nemėgsta melagių ir tų, kurie jai pataikauja. Bet kokioje situacijoje išlaiko orumą, visada griežtai laikosi subordinacijos ir asmeninių ribų.

Šeštas

Ši mergina – kaip tikras chameleonas, moka prisitaikyti prie kintančios aplinkos. Dėl šios savybes jai sekasi darbe ir asmeniniame gyvenime. Taip pat ji priklauso prie žmonių, kurie retai būna vieni. Jai reikalinga kompanija ar gyvenimo palydovas, kitaip ji nesijaučia visavertė.

Septintas

Šios merginos nuotaika neįtikėtinai nepastovi, ji pilna gyvybinių jėgų ir energijos. Paprastai ji labai aktyvi, bet staigiai iškrauna emocijas, o po to praranda įkarštį. Deja, tokios moterys dažnai elgiasi agresyviai ir savo artimųjų atžvilgiu. Tačiau tokie žmonės gina savo artimuosius, moka pastovėti už juos ir už save, žino teises ir pareigas.

Aštuntas

Šį raštą renkasi romantiškos merginos. Jos mėgsta svajoti, bet vien tuo neapsiriboja. Nepaisant lengvo charakterio, jos pareigingos ir pasirengusios savo kelyje įveikti visas kliūtis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth