Ką pamatėte pirmą? Geras patarimas jums

Psichologijoje egzistuoja atskira testų rūšis, naudojant dviprasmius vaizdus. Su šia metodika pasichologams paprasčiau išsiaiškinti svarbiausias paciento asmenybės kryptis, jo charakterio savybes, parinkti ir patarti jam patikimą kelią, kur eiti toliau.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2020, 12:00 PM

Kas jums pirmiausia krito į akis šiame paveikslėlyje?

Gulbė

Šiuo metu esate pasimetę ir nežinote, kokią kryptį toliau gyvenime pasirinkti. Nereikia to gąsdintis ar nusiminti, anksčiau ar vėliau kiekvienam žmogui tenka rintis ir abejoti, ar teisingas bus pasirinktas kelias.

Pasistenkite apgalvoti visas teigiamas ir neigiamas padaryto pasirinkimo pasekmes. Galite surašyti jas popieriaus lape. Svarbiausia – tą daryti neskubant ir neįsikimbant į patį klausimą. Kartais nedidelis atitolimas nuo problemos esmės ir dėmesio perjungimas į ką nors kita jau savaime pasufleruoja sprendimą.

Voverė

Tai, kas vyksta aplink, jus išmušė iš vėžių. Jūs nusiminę, ir atrodo, kad nėra išeities. Bet geriausias variantas, kaip bebūtų keista, bus leisti situacijai tekėti savo vaga ir pasitikėti likimu.

Pailsėkite porą dienų, išvykite į įdomią kelionę. Arba pabandykite išsimiegoti namuose ir pažiūrėti televizorių. Gavę ilgai lauktą poilsį, jūs nusiraminsite ir suprasite, kad nereikėjo taip tirštinti spalvas, o problema ne tokia ir pasaulinė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.