Ar esate dvasiškai stiprus žmogus? Itin tikslus testas

Šį testą kūrė grupė praktikuojančių psichologų, ir jis pasižymi dideliu tikslumu. Jis padės sužinoti, ar sugebate įveikti problemas: vienus rimti sunkumai padaro tik stipresnius, o kiti pasiduoda susidūrę su menkiausia kliūtimi.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2020, 10:24 AM

Jums reikia pasižiūrėti į paveikslėlį ir pasirinkti vieną iš sunumeruotų personažų. Kuris pirmasis krito į akis? Kurį išskirtumėte iš kitų?

1

Jūs užtikrintai atremiate sunkumus ir problemas. Sudėtingose situacijose jūs nepratę slėpti galvos smėlyje ir nebijote pažvelgti nemalonumams į veidą. Jūs pripratę analizuoti savo poelgius ir nebijote klaidų, priimdami jas kaip patirties įgijimo šaltinį.

2

Jūs linkę tikėtis, kad problemos pačios išsispręs ir iki paskutinės minutės atidėliojate svarbaus sprendimo priėmimą. Kartais jūs bandote pasinaudoti aplinkiniais siekdami savo tikslų, bet dėl to tik padaugėja papildomų nemalonumų.

3

Bet kokios, net pačios mažiausios problemos jums sukelia panikos priepuolį. Jūs linkę kaltinti kitus dėl savo klaidų ir iš paskutiniųjų teisinate save. Paprastai jūs perkeliate savo problemas ant aplinkinių pečių ir įsižeidžiate, jeigu jie atsisako jums padėti.

4

Jūs mokate spręsti problemas ir visada ieškote nestandartinių sprendimų siekdami savo tikslų. Jums nepatinka į ką nors kreiptis pagalbos: bet kokioje situacijoje jūs pasikliaujate tik savo jėgomis. Paprastai skubate priimti sprendimus, o tai gali būti klaidų šaltinis.

5

Žmonės, pasirenkantys mamutą, linkę dramatizuoti įvykius. Jie patys susikuria sau problemas lygioje vietoje, o po to kovoja su jomis kaip su vėjo malūnais. Visas jūsų gyvenimas – kova su baimėmis ir minimaliais sunkumais, kuri yra jūsų nepasitikėjimo savimi pasekmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.