Ką čia matote? Paaiškės, jūs realistas ar idealistas

Sužinokite, ar realistiškai vertinate pasaulį, ar esate linkę jį idealizuoti. Pažvelgę į paveikslėlį daug negalvodami atsakykite, kas jame pavaizduota. Svarbus tik pirmasis jūsų įspūdis.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2021, 1:15 PM

Atsakymai

Žmonių su skėčiais susibūrimas

Jūs realistas. Kiekvienoje situacijoje įžvelgiate pliusų ir minusų, veikiate blaiviai ir apgalvotai. Kartais aplinkiniams atrodo, kad esate pernelyg šaltas žmogus. Jūs realiai vertinate tai, kas vyksta, ir kritiškai vertinate žmones. Iš tiesų supykdyti ir suerzinti jus gali tik idealistas, nes jūs nuoširdžiai nesuprantate, kaip jis gali būti toks apgailėtinas.

Jūra / jūra, medžiai ir debesys

Jūs – svajotojas, idealistas. Esate iš tų, kurie žiūri į pasaulį per savo aukštų idealų prizmę. Jūs pasirengę pasiaukoti dėl idėjos. Jūs dažnai priskiriate aplinkiniams neegzistuojančius teigiamus bruožus ir susikuriate idealius lūkesčius. Todėl dažnai nusiviliate žmonėmis. Bet jūs – vilties žmogus, jūs gebate duoti šansą pačiai neįtikinamiausiai svajonei, ir kartais iš tiesų įvyksta stebuklas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.