Kuris langas labiausiai gąsdina? Tiksli jūsų sielos diagnozė

Vaizdingai kalbant, mes bendraujame su išoriniu pasauliu per savo sielos langą. Jeigu pažvelgsime į savo mažą langelį, sugebėsime savyje atskleisti stebinančių paslapčių. Apie kai kurias net patys nedrįstame sau prisipažinti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 10, 2021, 8:00 AM

Pasirinkite tą langą, kuris jus labiausiai gąsdina, ir jis parodys, kas neduoda ramybės jūsų sielai.

1

Jūs dažnai patiriate nusivylimą. Esate atviras ir draugiškas žmogus, todėl dažnai pasitikite žmonėmis, kuriais neturėtumėte pasitikėti. Net artimais žmonėmis jums kartais tenka nusivilti.

Jūs jaučiate, kad daugeliu atvejų būtų geriau gyventi negyvenamoje saloje, kur jums netektų susidurti su daugybe piktų žmonių, niekšų, apgavikų.

Deja, jūs negalite žinoti, kuo galite pasitikėti, todėl nusivylimas neišvengiamas. Nesijaudinkite, tiesiog kaskart pagalvokite apie tai, kaip jūs skiriatės nuo jų.

2

Jūsų sielą kankina išsekimo jausmas. Dėl savo neįtikėtinai geros širdies jūs visada pasirengę padėti kitiems. Nesirinkdami ir negalvodami. Jeigu kas nors iš jūsų aplinkos pakliūva į bėdą, jūs pirmi ateinate į pagalbą.

Visada atsiras kas nors, kas turi problemų, bet tai nereiškia, kad jūs turite išspręsti viską už juos. Be to, kai jums reikalinga pagalba, labai nedaugelis ir labai nenoriai jums padaro tą patį, ką jūs darote dėl jų.

Išties būna sunku atsakyti kitiems ir tai visiškai prieš jūsų prigimtį, bet išmokite galiausiai pasakyti „ne“.

3

Jūsų sielą drasko netektis. Jūs vėl ir vėl grįžtate į praeitį, išgyvendami tuos momentus, kai jūs vis dar turėjote tai, ko dabar jums taip trūksta. Jūsų gyvenimą temdo tas faktas, kad jūs negalite to paleisti.

Kiekvienas išėjęs žmogus – tai sunkus praradimas gyvenime, bet tai jus ypatingai stipriai veikia. Skausmas, kuris pjauna iš vidaus, palieka pėdsaką jūsų kasdieniame gyvenime, ir jūs vis mažiau pastebite gyvenimo grožį.

Atverkite savo sielos langą ir įsileiskite šiek tiek saulės šviesos, ir pamatysite, kad jūsų prisiminimai taip pat sušvytės naujomis spalvomis. Tegul nusišypso ne tik jūsų veidas, bet ir jūsų siela.

4

Jūsų sielą kankina nerimas, nors žiūrint iš šalies jums viskas gerai. Tai, kas giliai jūsų viduje, sunku suderinti su jūsų geru ir linksmu būdu.

Nuoskauda, kurią jūs patyrėte, daug stipresnė, nei jūs parodote išoriškai. Ji ateina į galvą vėl ir vėl, ji veikia jūsų kasdienį gyvenimą, net jeigu jūs bandote išsaugoti tai paslaptyje.

Baimė, kad tai ir vėl įvyks, nuolat yra jūsų viduje, todėl jūs negalite gyventi visaverčio gyvenimo. Jūsų sielos žaizdos blogai gyja, ir po jų lieka randai. Pasistenkite pakeisti savo gyvenimą, bes taip pakelti skausmą lengviau.

5

Jus kankina nepasitikėjimas savimi. „Aš nepakankamai geras, nepakankamai gražus, nepakankamai protingas...“ – jūs kartojate šią mantrą kiekvieną dieną, ir tai veikia jūsų gyvenimą.

Ir taip bus iš tiesų, nes jeigu jūs nepasitikite savimi, jums veikiausiai nepasiseks. Jūs jaučiatės blogesni už kitus, nors tai neatsispindi jūsų elgesyje, nes jūs tai puikiai maskuojate.

Pažiūrėkite į save veidrodyje ir atkreipkite dėmesį į savo gerąsias savybes, savo pasiekimus, ir tada staiga suprasite, kad esate nepaprastas žmogus, kurį riboja tik savivertės trūkumas, kuris jums trukdo įgyvendinti savo svajones.

6

Jūsų sielą apėmęs letargo miegas. Jūs primetate sau labai daug, beveik neįmanomų dalykų. Jūs negalite sustoti, jūs visada norite įtikti visiems... Jūs negalite pasakyti „ne“.

Jūs ir toliau sukatės rate ir veikiate visiškai nesirūpindami žmogumi, kuris to labiausiai nusipelno: savimi. Gyvenimas slysta jums iš rankų, kol jūs tik matote, ką dar galima padaryti dėl kitų, kam jūs galite padėti ir ką galite pakeisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.