5 būdai demaskuoti vaikiną, kuris su jumis tik žaidžia

Mergišiai pasiima prekę tik pabandymui, bet nenori į ją investuoti. Ir, deja, ta prekė – tai jūs. Jie, žinoma, pasinaudos visais „nemokamo bandomojo laikotarpio“ privalumais, kad jūs patikėtumėte esanti jam įdomi, o po to trins visas jūsų žinutes kaip šlamštą.

 Laikas išaiškinti ir demaskuoti tokį mergišių. <br> 123rf nuotr.
 Laikas išaiškinti ir demaskuoti tokį mergišių. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2021, 11:18 AM

Turite pati paimti situaciją į savo rankas. Laikas išaiškinti ir demaskuoti tokį mergišių. Štai 5 būdai tai padaryti.

1. Užduokite gilų klausimą.

Mergišiai negali pasislėpti, kai jiems užduodamas gilus klausimas. Jų ketinimai paviršutiniški, taip pat kaip jų mąstymo procesas, ypač, kai jie yra su jumis. Tad jeigu paklausite jų, ką jie mano apie filosofiją, religiją ar sėkmę, ir jie pateiks apibendrintą atsakymą ar apskritai nuo jo išsisuks, galite būti tikra, kad juos jumyse domina kažkas žemiškesnio.

2. Vaikščiokite ir kalbėkitės.

Jeigu jį erzina, kad jūs vis daugiau tiesiog vaikščiojate ir kalbatės, žinokite, kad jam reikia tik palįsti jums po sijonu. Jis nenori kalbėtis. Jis nenori vaikščioti. Jis nori būti tik ant jūsų arba po jumis.

3. Pasiūlykite užsiimti kuo nors įdomiu.

Kuo nors anapus namų ir miegamojo. Jeigu jis su malonumu pasirengęs eiti į kiną, muziejų, į kitas pramogų vietas, vadinasi, vargu, ar jį domina vien seksas. O jeigu jam neįdomu su jumis leisti laiką ne lovoje, išvada peršasi pati.

4. Paklauskite jo, ką jis planuoja po metų.

Mergišiai paprastai vidutinybės visais atžvilgiais. Jeigu jis nieko neplanuoja sau artimiausiu metu, galite būti tikra, kad jis nieko neplanuoja ir jums abiem.

5. Paprašykite jo papasakoti apie save. O tada pažiūrėkite, ką jis atsakys.

Ar jis paprašys ir jūsų papasakoti apie save? Ar jis iš karto atsakys: „Kad nieko ypatingo, o tu?“ Ar jis bando nuoširdžiai jus pažinti? Jeigu ne, jeigu jis neužduoda klausimų apie jus, arba užduoda, bet nesiklauso atsakymų, greičiausiai sutikote mergišių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.