Kaip laikote automobilio vairą? Viena detalė apie jus daug pasako

Ne veltui sakoma, kad įpratimas – antrasis prigimimas. Psichologai teigia, kad, žinant kasdienius žmogaus įpročius, galima lengvai išsiaiškinti pačius giliausius jo asmenybės bruožus.

 Jeigu esate įpratę vairą laikyti iš viršaus, tai liudija jūsų norą kitose situacijose sublizgėti prieš aplinkinius.<br> 123rf nuotr.
 Jeigu esate įpratę vairą laikyti iš viršaus, tai liudija jūsų norą kitose situacijose sublizgėti prieš aplinkinius.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2021, 10:05 AM

Pasirodo, daug apie žmogų gali pasakyti kad ir toks dalykas, kaip jis vairuoja automobilį, netgi kokiu būdu laiko vairą. Iš to galima nemažai pasakyti apie tai, kaip jis elgiasi ir kitose situacijose.

Esate pratę laikyti vairą viršuje, o gal net viena ranka, iš vienos pusės?

Tai rodo, kad jums patinka būti „kietu“, labai stengiatės sublizgėti draugų kompanijoje.

Laikote rankas tradicinėje pozicijoje, kuomet, jeigu vairas būtų laikrodis, viena ranka būtų ties devintos, o kita ties trečios valandos žyme? Vairuodami visada laikotės kelių eismo taisyklių? Ko gero, esate tikras perfekcionistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.