Negalvodami pakelkite ranką: tai apie jus pasakys svarbų dalyką

Iš gestų galima nustatyti, kokia prieš jus esančio žmogaus emocinė būsena. Pakanka vien pasižiūrėti į jo rankas.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-14 11:10

Jeigu norite pasitikrinti, kokia šiuo metu jūsų būsena, negalvodami pakelkite ranką į viršų, o tada apžiūrėkite, kokia jūsų plaštakos, delno, pirštų padėtis.

Pažvelgę į paveikslėlį nustatykite, kuris variantas artimiausias jūsiškiui.

Taip pat jūs galite stebėti kitus žmones, kaip jie pakelia ranką ir ją laiko – taip perskaitysite jų nuotaiką, ir tai labai padės bendraujant.

Šifravimas

1. Džiaugsmas

Jeigu žmogus laiko ranką būtent taip, šiuo metu jis yra pakilios nuotaikos. Galbūt visai neseniai nutiko kažkas, kas jį labai nudžiugino.

2. Nuostaba

Šiuo metu žmogus yra pasimetęs. Greičiausiai įvyko kažkas, kas jį labai nustebino, ir žmogus iki šiol jaučia įspūdį. Dar viena interpretacija – žmogus apie kažką labai susimąstęs.

3. Kančia

Jeigu jūsų ranka atrodo taip, tai sako, kad šiuo metu žmogaus nuotaika kritusi. Galbūt jūs tiesiog jaučiate jėgų trūkumą, o gal emociškai kenčiate.

4. Slaptas pyktis

Šiuo momentu jūs tikrai ant kažko pykstate. Susiklosčiusi situacija jus išmuša iš pusiausvyros. Jus jau prarijo neigiamos emocijos ir pyktis. Reikėtų pasistengti paleisti šią būseną.

5. Baimė

Jeigu ranka užėmė tokią poziciją, jūs kažko išsigandote. Galbūt jūs stipriai išgyvenate dėl kažkokios situacijos ar artimo žmogaus. Ši emocija labai ryški ir pasireiškia bet kuriame jūsų judesyje.

6. Panieka

Jeigu matote tokį gestą, žmogus išreiškia savo panieką. Kitas variantas – jus nori ignoruoti ir neskiria deramo dėmesio. Žmogui norisi atsiriboti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.