Kaip išvengti seksualinio vampyrizmo

Meilė – puikus jausmas, tačiau būna, kad vienas iš partnerių, po susitikimo su savo mylimuoju, netenka jėgų, jaučiasi tarsi išsunktas kaip citrina, o kartais net prasideda įvairūs negalavimai. Kodėl taip nutinka? – klausia Sunhome.ru

Kai du žmonės myli vienas kitą, tai jiedu apsikeičia nematoma, tačiau pakankamai materialia energija.<br>123rf
Kai du žmonės myli vienas kitą, tai jiedu apsikeičia nematoma, tačiau pakankamai materialia energija.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-24 21:13, atnaujinta 2018-03-17 04:11

Kai du žmonės myli vienas kitą, tai jiedu apsikeičia nematoma, tačiau pakankamai materialia energija. O jei kuris nors iš jų gauna mažiau nei atiduoda, tai jo organizme prasideda energetinis disbalansas ir tas žmogus pradeda tiesiog vysti savo partnerio akyse.

Pavojingiausia – vienpusė meilė. Kai mylite ir meilės objektas atsako tuo pačiu, jūs priimate jį kaip paprastą žmogų su savo pranašumais ir trūkumais. O tie, kurie patiria meilę be atsako, neretai idealizuoja savo aistros objektą ir pasirengę aukotis dėl jo. Tokioje situacijoje padorus mylimas žmogus turėtų aiškiai ir tvirtai pasakyti mylinčiai pusei, kad jam nereikalingas toks aukojimasis ir reikėtų nutraukti tuos kankinamus ir skausmingus išsigalvojimus.

Tačiau neretai atsitinka priešingai: mylintis žmogus tampa savo mylimojo manipuliacijos auka. O šis tokiu būdu mėgina realizuoti kokius nors savo planus: padaryti karjerą, atkeršyti ar tiesiog mėgautis kito dėmesiu.

Bet nereti ir tokie atvejai, kai auka tampa aistros objektas. Tarkim, įsimylėjėlė be atsako, tiesiogine to žodžio prasme, sunkia jėgas iš savo meilės idealo, tikėdamasi, kad ir jis pamils. Tokiu būdu ji minta mylimojo energetika, žiūrėdama į jo fotografijas ar sekiodama paskui ją.

Žinomas ir toks dalykas, kaip užkalbėjimas. Neretai tai padaroma prieš vestuves ir po to jaunikis ar nuotaka pradeda sirgti. Be to, santuokoje prasideda problemos: sutuoktiniai pykstasi, galimos neištikimybės, negali ilgai susilaukti vaikų, moterims prasideda ginekologinės problemos, o vyrams erekcinės disfunkcijos bėdos. Tačiau retai kas tokiais atvejais įtaria seksualinį vampyrizmą.

Todėl norint išvengti jo, rekomenduojama turėti seksualinių ryšių tik su tuo žmogumi, kuriam jaučiate meilės jausmus ir kuris iš tikrųjų jus myli. Tada tarp judviejų bus energetinė pusiausvyra. Po sekso tarp jūsų turėtų būti tik teigiamos emocijos. Antraip, gali atsirasti silpnumo, bejėgiškumo ar sudaužymo pojūčiai.

Venkite linkusių į isteriją, konfliktiškų žmonių, ypač, jei jie rodo didelį susidomėjimą jumis. Pirmoje vietoje turi būti dvasinis komfortas ir sveikata.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.