Ar santuoka bus laiminga, priklauso nuo partnerių gimimo datos

Anot žinomo amerikiečių numerologo Davido Phillipso, norint, kad santuokoje netrūktų laimės, savitarpio supratimo ir harmonijos, prieš kurdami šeimą pirmiau pasidomėkite savo antrosios pusės gimimo data. Teigiama, kad šeimos tvirtumas priklauso nuo to, ar partnerių gimimo dienų skaičiai lyginiai ar nelyginiai.

Jei abu partneriai gimė nelyginių skaičių dienomis, jų sąjunga stabili, konfliktai – reti ir paviršutiniški.<br>123rf
Jei abu partneriai gimė nelyginių skaičių dienomis, jų sąjunga stabili, konfliktai – reti ir paviršutiniški.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 31, 2012, 9:19 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:12 AM

Jeigu gimėte lyginio skaičiaus dieną (2, 4, 6 ir t.t.), o taip pat ir jūsų partneris – judviem pasisekė. Galite drąsiai kurti šeimą, nes joje netrūks nei savitarpio supratimo, nei palaikymo.

Sutaps ir jūsų norai, skoniai, aplinkinių vertinimas. O jei ir iškils nesutarimų, konfliktų, juos pavyks išspręsti taikiai, be kitų įsikišimo. Todėl, jei siekiate stabilių, ilgalaikių ir ramių santykių, geresnio partnerio nerasite.

Užtat visai kitaip susiklosto poros santykiai, kur vienas iš jų gimė lyginio skaičiaus dieną, o kitas – nelyginio. Santykių pradžioje juos nuolat kankins abejonės, nežinos, kaip suprasti ir vertinti tą ar kitą partnerio pasakymą, gestą, elgesį.

O jei tarp partnerių įsiplieskia meilė, tai pradžioje ji būna nerami, su nesibaigiančiais išsiskyrimais ir susitaikymais. Jų santuoka – nestabili ir net pragyvenę kartu 20-30 metų, jie negali pasigirti, kad supranta vienas kitą. Tą patį galima pasakyti ir apie jų požiūrius į gyvenimą, ir mėgstamus patiekalus, drabužius, nes dažnai vienam patinka vienas, o kitam – kitkas. Taip pat skirtingos ir jų fantazijos bei sekso poreikiai. Kitaip tariant, partneris visą gyvenimą lieka nepasiekta viršukalne, o tai, žinia, jaudina ir traukia.

Jeigu abu partneriai gimė nelyginių skaičių dienomis, jų sąjunga stabili, konfliktai – reti ir paviršutiniški. Jiems visados pavyksta rasti išeitį ar ieškoti kompromisų. Ir ilgai bei sėkmingai gali gyventi po vienu stogu. Tą patį galima pasakyti ir apie dalykinius partnerius.

Vis dėlto yra viena išimtis. Jeigu vienas iš partnerių gimė mėnesio 7 dieną, o taip pat 14, 21 arba 28 dieną. (Šie skaičiai artimi 7).

Septyni – labai stiprus skaičius. Todėl gimę bet kurio mėnesio 7, 14, 21 ar 28 dieną visados ima iniciatyvą į savo rankas, jie paprastai būna lyderiai poroje. Taip pat niekada nepaklūsta kitam, jų neįmanoma perkalbėti, įtikinti ir juo labiau perauklėti. Belieka tik susitaikyti ir priimti tokių žmonių komandinį toną ir vadovavimą tiek šeimoje, tiek ir darbe.

O jei abiejų partnerių gimimo dienoje yra skaičius 7, tai žada geras perspektyvas: jų santuoka tvirta ir kūrybiška.

Ir dar vienas stiprus skaičius: tai - 29. Gimusių mėnesio 29 dieną laukia pavydėtinas likimas: aukštas postas, mokslinis atradimas, pripažinimas ar net šlovė.

Užtenka prisiminti JAV prezidentą Johną Kennedy ir aktorę Ingrid Bergman. Tai – nestandartinės asmenybės. Tokie žmonės dažnai vaikšto „peilio ašmenimis“, todėl, ko gero, tragiški ir jų likimai.

O skaičių 18 astrologai laiko velnišku, nes jame trys šešetukai. Nors jį vadina ir aristokratišku skaičiumi. Gimusių mėnesio 18 dieną gyvenimas būna sėkmingas, laimingas, dažnai nieko netrūksta, o tai neretai kelia aplinkinių pavydą. Šie žmonės pasiekia aukštumų moksle, sporte, karjeroje. Ilgalaikės būna ir jų santuokos.

Jie taip pat aprūpina ir savo vaikus . Tačiau ne šiaip sau skaičius 18 - velniškas, kadangi kartu su gėrove jį nuolat lydi rizika, pavojus sveikatai ar net gyvybei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.