Jausmingas pasiūlymas tekėti - prie prekybos centro akvariumo

Kaune gyvenantis elektros sistemų specialistas Andrius Padegimas, panoręs nustebinti savo būsimą sužadėtinę Ievą, pasipiršo jai surengdamas jausmingą reginį prie aukščiausio Baltijos šalyse akvariumo prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“. Netikėtame merginai pasirodyme dalyvavo ir akvariumo narai, kurie po vandeniu iškėlė plakatą – „Ievukai, ar tekėsi už manęs“?

Andrius Padegimas, panoręs nustebinti savo būsimą sužadėtinę Ievą, pasipiršo jai surengdamas jausmingą reginį prie akvariumo prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“.
Andrius Padegimas, panoręs nustebinti savo būsimą sužadėtinę Ievą, pasipiršo jai surengdamas jausmingą reginį prie akvariumo prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2012, 10:31 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:03 PM

„Paklausiau draugių apie tai, kaip joms piršosi jų vyrai ir tos istorijos buvo niekuo neišsiskiriančios, nusprendžiau, kad turiu surengti netikėtą siurprizą, kurį atsimintų ir dar vaikams papasakotų būsima žmona“, – teigė sužadėtuvių iniciatorius A. Padegimas. Vaikinas ieškojo originalių būdų ir vietų šiam svarbiam įvykiui, tada ir kilo mintis pasipiršti akvariume.

Andrius susisiekė su „Megos“ akvariumą prižiūrinčiais narais, kad jie padėtų jam suorganizuoti ypatingas sužadėtuves. Akvariumo narai ir administracijos darbuotojai džiaugėsi galėdami prisidėti prie romantiškos idėjos įgyvendinimo. Narai, būdami akvariumo viduje, turėjo iškelti specialiai pagamintą plakatą su užrašu, skirtu sužadėtinei. „Megoje“ šios piršlybos buvo pirmosios.

Vaikinas iš anksto susitarė su sužadėtine ketvirtųjų draugystės metinių dieną eiti kartu į prekybos centre įsikūrusį kino teatrą paminėti jų dviejų šventės. Nesukeldamas papildomų įtarimų, padedamas brolio ir jo draugės, sukūrė scenarijų ir pasipiršimo eigą, apie kurį net nenutuokė jo mylimoji Ieva. „Prieš gerą mėnesį mano sužadėtinė, mama ir brolio draugė pradėjo kalbėti apie mūsų būsimas vestuves vasarą. Manau, kad ketverių metų sukaktis - puiki proga įsimintinai paprašyti jos rankos“, – teigė A. Padegimas.

Jaunuolis susitarė su savo išrinktąja, broliu ir jo drauge susitikti pirmajame prekybos centro aukšte. Tik įėjus Ievos laukė „gyvas“ žmonių tunelis su į aukštį kylančiais balionais. Nesupratusi, kaip elgtis, mergina nenustojo šypsotis. Po kelių akimirkų pasigirdo gitaros akordai ir merginos balsas, dainuojantis žinomos JAV dainininkės Colbie Caillat dainą „Bubbly“. Tai buvo ženklas Andriui pasirodyti. „Ieva ėjo pro žmones, kai išvydo mane, stovintį tunelio gale prie akvariumo, o priplaukęs naras jau laikė iškėlęs plakatą su užrašu „Ievukai, ar tekėsi už manęs?“. Man drebėjo ir kojos, ir rankos, vos sugebėjau priklaupti. Gerai, kad nebuvau pasiruošęs jokio išankstinio teksto, nes tikrai būčiau pamiršęs, net nelabai pamenu, ką pasakiau, bet atsakymas buvo „Taip“, – prisiminė jaunuolis. Atšokti savo vestuves sužadėtiniai planuoja per artimiausius metus.

Abu jaunuoliai, šiuo metu gyvenantys Kaune, susipažino studijuodami Vytauto Didžiojo universitete Kaune. Dvidešimt trejų Andrius iš Kauno ir metais jaunesnė Ieva iš Tauragės universitete studijavo informacines technologijas, o šeimą kartu kurti planuoja laikinojoje sostinėje. Vakar jaunuoliai šventė ketverių metų draugystės sukaktį, kurią vainikavo sužadėtuvių žiedas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.