Didžiausia moterų klaida sekse - suvaidintas orgazmas

Specialistai išsiaiškino tris svarbiausias intymių santykių problemas ir kokios moterų klaidos neretai priveda prie santykių žlugimo, rašo iwoman.ru.

Dirbtinis orgazmas - didžiausia moterų klaida sekse.<br>123rf
Dirbtinis orgazmas - didžiausia moterų klaida sekse.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2012, 12:46 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:10 PM

1 problema: Suvaidintas orgazmas

Reiškinys, kai moteris, norėdama patikti partneriui, imituoja orgazmą yra gana paplitęs. Tačiau kam nuo to geriau?

Pirmiausiai ji atima malonumą iš savęs. Kita vertus, tokiu būdu moteris apgauna ir savo partnerį, nes jos jausmai ir pojūčiai – suvaidinti. Todėl partneriui susidaro klaidingas įspūdis, o moteriai tokie santykiai ilgainiui tampa kančia, kurie pasmerkti žlugti. 2 problema: Partneris teikia pirmenybę monoseksui

Tai reiškia, kad poros seksualiniame gyvenime ne viskas tvarkoje. Medikų atlikto tyrimo duomenimis, 91 procentų vyrų ir 76 procentų moterų masturbuojasi. Mat monoseksas padeda pašalinti įtampą, stresą.

Be to, moterims lengviau įveikti priešmenstruacinį sindromą, skausmingus pojūčius per mensturacijas bei atitolina sėklos išsiveržimą tarp vyrų. Galų gale masturbacija padeda greičiau užmigti. Nepaisant visų šių teigiamų monosekso savybių, pirmenybė turi būti skiriama partnerių intymiam suartėjimui. 3 problema: Orgazmas vienu ir tuo pačiu metu

Tyrimo duomenimis, daugumai porų nepavyksta pasiekti orgazmo vienu ir tuo pačiu metu. Tačiau dėl to nereikėtų nertis iš kailio. Tai nėra gerų santykių pagrindas. Todėl specialistai rekomenduoja žiūrėti į tai ne kaip į problemą, o kaip į malonų, tačiau itin retą dalyką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.