Aštuoni mitai apie vyro ir moters santykius

Surasti tikrąją meilę, užmegzti idealius santykius ir palaikyti juos ilgus santuokinio gyvenimo metus trukdo mitai apie šį taurų jausmą, rašo girlstalks.ru. Praėjus kiek laiko nuo pažinties pradžios euforija pranyksta, seksualinis geismas užgęsta, o santykiai atvėsta, todėl retai moteriai aistrą pavyksta paversti tikra meile.

Vyrai nesikeičia, todėl išsirinkite tokį, su kuriuo gera nuo pat pradžių.<br>123rf
Vyrai nesikeičia, todėl išsirinkite tokį, su kuriuo gera nuo pat pradžių.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 19, 2012, 4:09 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:36 AM

1. Vyrams nereikia meilės

Tiek moterims, tiek vyrams reikalingi šilti jausmai, o ne vien lova ir seksas. Nemažai vyrų net romantiškesni ir sentimentalesni nei moterys. Jiems reikalingas rūpestis, meilė, glamonės, ilgi santykiai. Beje, vyrams daug sunkiau nei moterims vėl įsivažiuoti į savo vėžes po išsiskyrimo. 2. Viską kompensuoja geras seksas

Geras seksas – vien aistros patenkinimas. Tuo tarpu neatsiejama šeimyninio laimingo gyvenimo dalis yra emocinis artumas, abipusiai įsipareigojimai. 3. Seksualinis potraukis negrįžtamai praeina

Kodėl išyra šeimos? Todėl, kad moterys praranda savo seksualumą ir galvoja, kad seksualinio geismo neįmanoma susigrąžinti. Palaikyti gerus ir harmoningus santykius neretai trukdo finansinės problemos, vaikų auklėjimas, asmeninės erdvės nebuvimas, pagyvenę tėvai, partnerio liga. Šie veiksniai slopina seksualumą, tačiau ne visam laikui, o laikinai. Aistrą galima nesunkiai susigrąžinti.

4. Užtenka dėkingumo, norint sukurti šeimą

Nepakanka vien dėkingumo, kaip atsakomojo jausmo į meilę, norint sukurti tvirtą šeimą. Tokiu atveju santykiai toliau vystosi į niekur: vienas partneris atiduoda viską, o kitais manais neduoda nieko, išskyrus dėkingumą. Meilėje turi būti aistros, pastangų, energijos, įsipareigojimų ir panašiai. 5. Mažiau žinai, geriau miegi

Mylimasis vėlai grįžta, nesiskiria su mobiliuoju telefonu net vonios kambaryje, svetimi kvapai - šiuos ir panašius galimos neištikimybės požymius moterys neretai ignoruoja. Jos bijo net sau prisipažinti, kad mylimasis neištikimas. Tačiau meilės iliuzija - vien laiko tempimas, atimantis iš moters jėgas.

6. Vyrai keičiasi

Iš tikrųjų vyrai nesikeičia. Užuot laukusios stebuklo, pagalvokite, ar esate dabar laiminga. Jei ne, tai reikia bėgti nuo tokio vyro, o ne apsimesti, kad viskas gerai. 7. Vyrai pildo pažadus

Naivios merginos šventai tiki, kad vyro žodis – įstatymas, kurio negali neįvykdyti. Kuo daugiau merginų pasineria į tą iliuziją, tuo labiau nutolsta nuo realių vyrų poelgių, visiškai neatitinkančių jų žodžių.

8. Antrą kartą viskas bus kitaip

Dažnai moterys, susiejusios save vedybų saitais antrą kartą, sako, kad dabar viskas bus kitaip. Ir jos užmerkia akis į akivaizdžius išrinktojo trūkumus: agresyvų elgesį, nesantaiką su tėvais. Nereikėtų savęs įtikinėti, kad tokio jo elgesio priežastis – buvusi žmona, sunki, nelaiminga vaikystė ir griežti tėvai.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.