Kaip užkariauti vyro širdį per penkias minutes?

Norint sudominti ir atkreipti vyro dėmesį visai nebūtina demonstruoti savo gilią iškirptę ar ilgas kojas. Egzistuoja gerokai efektyvesnių būdų padedančių užkariauti jo širdį, rašo terrawoman.ua.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2013, 8:35 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 6:28 AM

Kleopatra ir Marilyn Monroe naudojosi vos trimis taisyklėmis. Pirmoji: vyrai paprasti, tačiau ne kvaili, todėl moteriai pakanka tik parodyti savo susidomėjimą juo ir leisti vyrui toliau veikti. Antroji: vyrams patinka ypatingos moterys (tiek dvasiškai, tiek fiziškai), todėl nėra geresnio būdo sugundyti juos, kaip tik pabrėžti savo pranašumus. Trečioji: vyrai pasirengę atiduoti viso pasaulio turtus už tai, kad galėtų būti su moterimi, kuri suteiktų galimybę jaustis jam tikru vyru.

Norint, kad šie patarimai taptų moters pasaulėžiūros dalimi, gali praeiti ne vieneri metai. Kai kurioms moterims apskritai nepavyksta to pasiekti, todėl minėtas taisykles suskaidėme į 12 paprastų patarimų.

1. Išsiskirkite iš minios

Nėra ko stebėtis, kad moteris, vilkinti raudona suknele, įkvepia muzikantus. Juk jie nekurs dainų apie racionalias moteris su juoda trumpute ir aptempta suknele. Daugelio tyrimų rezultatai parodė, kad būtent raudonos spalvos drabužiais apsirengusi moteris atkreipia vyrų dėmesį. Vis dėlto jie ima jausti pavojų ir įtampą.

Toms moterims, kurioms nepatinka raudona spalva, yra ir kitų galimybių išsiskirti iš aplinkinių. Pavyzdžiui, gracingai šokti naktiniame klube, jausmingai dainuoti karaoke arba paprasčiausiai atsiskirti nuo didelės kompanijos bent dešimčiai minučių. T. y. bet kokiu būdu reikia pabrėžti savo unikalumą.

2. Būkite tik su dvejomis draugėmis

Mokslininkai išsiaiškino, kad moterims nereikėtų vaikščioti didelėmis grupelėmis. Geriausia, jei jos būna trise. Ir kuklūs, ir drąsūs jausis užtikrinčiau, jei žinos, kad patikusi mergina, esant reikalui, galės palikti drauges. Be to, ji pati jausis ne taip įsitempusi, žinodama, kad netoliese liko draugės, kurios su pavydu stebės, kaip ji flirtuoja su nauju pažįstamu prie baro.

3. Žaiskite žvilgsniu

Kai moteris žiūri iš viršaus į apačią, vyrui atsiranda noras dominuoti. Be to, tada moters akys atrodo vizualiai didesnės. Jei tiesiai žiūrėti į vyro akis nepatogu, galima sukoncentruoti žvilgsnį į tašką tarp akių. Arba žiūrėti taip, kaip mėgsta prancūzai. T. y. , kai vyras parodo dėmesį, suglumus nuleisti akis.

Vis dėlto trys sekundės nepertraukiamo žvilgsnio, lydimo paslaptingos šypsenos, yra akivaizdžiausias susidomėjimo pasireiškimas iš moters pusės. Tiesa, toks kontakto metodas veikia tik 60 proc. vyrų. Kai kuriems iš jų reikia net 21 tokių žvilgsnių, kol supranta, kad moteris juo susidomėjo. Anot sociologų, jei moteris per valandą 35 kartų panaudos šį metodą visų vyrų atžvilgiu, esančių toje patalpoje, mažiausiai keturi iš jų prieis susipažinti.

4. Praeikite pro šalį

Praeidama pro vyrą jūs nušausite iš karto kelis zuikius: jis jus pastebės ir žinos, kad esate čia pat. Taip pat vyras galės įvertinti jūsų eiseną, kvepalų aromatą. Moters plaukai ir laikysena – vieni iš svarbiausių jos patrauklumo požymių.

5. Atsistokite gundančia poza

Žaismingas žvilgsnis per petį, nugara erotiškai išlenkta, kojos tiesios (viena turėtų būti kiek išsišovusi į priekį), o pati moteris kiek atsilenkusi atgal. Taip visada pozuoja Victoria Beckham. Beje, šią pozą ji nusikopijavo nuo M. Monroe.

Tokia poza tarsi liudija vyrui: „Paimk mane, jei sugebėsi!“. Be to, taip suteikiama galimybė įvertinti seksualiausias moters kūno vietas.

6. Pabrėžkite savo kaklą

Nuleiskite žvilgsnį, kiek palenkite susimąsčiusią galvą į šoną ir pasitaisykite plaukų sruogą ant kaklo. Šie judesiai – tai akivaizdus susidomėjimas vyru. Tuo pačiu vyras tai priima kaip pasitikėjimą juo ženklą.

7. Paprašykite užsakyti kokteilį

Kai kuriuos vyrus baugina tai, kad moteris gali iš jo kažko norėti. Tačiau normaliems vyrams, pavaišinus merginą, atsiranda pretekstas pratęsti pažintį.

8. Būkite paslaptinga ir viliojanti

Tiksliau, rūpinkitės savo išvaizda ir būkite užtikrintos savo patrauklumu. Tyrimo duomenimis, vyrai atkreipia dėmesį pirmiausiai į moters plaukus,dantis, lūpas ir odą. Todėl visa tai turi būti idealios būsenos ir, pageidautina, naudokite kuo mažiau kosmetikos. Sluoksnis toninio kremo ar pudros ir keli sluoksniai blakstienų tušo gąsdina vyrus. Jie nežino, kas iš tikrųjų slepiasi po šia kauke.

Taip pat kai kurie iš jų sako, kad nėra nieko seksualesnio, kaip moteris, nešiojanti nuskalbtus drabužius. Vyriški beformiai marškinėliai, siekiantys grindis džinsai ir grubūs batai pabrėžia moters norą būti nepriklausoma, tačiau vyrams tokios moterys nepatinka.

9. Parodykite susidomėjimą

Žinia, nepažįstamos gražuolės nuostabios tik iki pažinties pradžios. Po to jos turi pereiti į nuostabių pažįstamų kategoriją. Todėl bendraukite su entuziazmu ir parodykite, kad jus tai domina. Žinoma, ne tiek, kad iš karto nuplėštumėte nuo savęs paslaptingumo skraistę. Todėl frazė kaip antai: „Žinai, aš visą vakarą laukiau, kol tu prieisi“ – ne geriausias variantas. Vyras turi galvoti, kad jis vilioja moterį, o ne priešingai.

10. Sukurkite džiaugsmo ir laimės pojūtį

Leiskite vyrui pačiam linksmintis, todėl pritariamai juokitės arba tiesiog šypsokitės, jei nežinote, ką pasakyti. Kalbėkite kuo paprastesnėmis temomis, pavyzdžiui, apie keliones, muziką, filmus ir kitus dalykus, kur nėra negatyvių emocijų. Kai kurie vyrai sako, kad negali pakęsti išankstinių klausimų apie jų veiklą. Jiems nemalonu, kai moteris tarsi mėgina iš anksto nusistatyti naujojo gerbėjo perspektyvumą.

11. Padėkite vyrui patikėti, kad jis – ypatingas

Tai nereiškia, kad reikia jį apipilti komplimentais, tačiau užtenka paprasčiausiai pasakyti tokias frazes: „Uch tu!“, Na nieko sau!“ arba „Kaip tau tai pavyko?“ Daug moterų dėl prigimtinio išdidumo ar dėl nemotyvuotų ambicijų negali sau leisti pagirti vyrą. Tačiau juk visi mes mylime ausimis.

12. Suteikite vyrui galimybę galvoti, kad jūs – ypatinga

Visoms moterims norisi būti geriausiomis. Vyrai turi tai pamatyti ir suprasti. Jiems patinka moterys, kurias jau pažinties pradžioje jie laiko jas ypatingomis arba kurios turi neįprastų savybių.

Taigi, moteris turi suteikti vyrui galimybę galvoti, kad ji – nepaprasta. Taip pat derėtų nesivaržant atskleisti savo talentus ir sugebėjimus, pabrėžti savo figūros pranašumus. Svarbiausia, besąlygiškai save mylėti.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.