Nepatikimiausi būdai nustatyti neištikimybę

Egzistuoja daugybė būdų, kaip išsiaiškinti, ar antroji pusė susirado meilužį ar meilužį. Tačiau būkite atsargūs, nes ne visi iš jų gali garantuoti šimtaprocentinę sėkmę, rašo newsland.ru.

Anot psichologės Svetlanos Kostinos, bet koks žmogaus veržimasis į savo antrosios pusės asmeninę erdvę, priimamas kaip nepasitikėjimas ir nepagarba.<br>123rf
Anot psichologės Svetlanos Kostinos, bet koks žmogaus veržimasis į savo antrosios pusės asmeninę erdvę, priimamas kaip nepasitikėjimas ir nepagarba.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 4, 2013, 12:51 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 3:59 PM

Aiškiaregiai ir būrėjos

Kai kurios moterys mėgsta susigalvoti problemas, o paskui jas spręsti su būrėjų pagalba. Suprantama, jie žada išsklaidyti bet kokias abejones, tačiau neretai įvairūs šarlatanai stengiasi ne padėti žmonėms, o išvilioti pinigus. Problema, dėl kurios kreipiamasi į burtininkus, ne tik neišnyksta (jei ji apskritai buvo), bet tampa dar didesnė.

Jei vis dėlto pasirodė, kad aiškiaregys išklojo visas detales, reiktų stabtelėti ir pagalvoti. Neretai tai padaryti jiems pavyksta tik dėl savo sugebėjimų nesunkiai perprasti kliento norus ir baimes. Todėl pamėginkite susirinkti informaciją ir iš kitų šaltinių. Kas žino, gal aiškiaregys tiesiog pametėjo jums teisingą užuominą.

Anot sociologų, 32 proc. atvejų aiškiaregiai negalėjo padėti į juos besikreipusiems žmonėms.

Nesibaigiantis darbas

Jei vyras nuolat užsibūna darbe, tai ne viena moteris galvoja, kad jis jau pasuko į „kairę“. Iš karto prieš jos akis iškyla jaunutė sekretorė, kurią neseniai matė vyro darbe arba vadybininkas (priklausomai nuo antrosios pusės lyties). Dar labiau pikta darosi, jei neįmanoma prisiskambinti savo mylimajam.

Vis dėlto, tyrimų duomenimis, žmonių užsisėdėjimas darbe daugiau nei tris kartus per savaitę – įprastas reiškinys beveik tarp 28 proc. respondentų. Be to, per tyrimą buvo išsiaiškinta, kad daug darbuotojų nuolat dirba prie stambių projektų, todėl dideles darbų apimtis jie privalo įvykdyti per gana trumpą terminą.

Svetimo žmogaus kvapas

Aišku, pajausti ant savo antrosios pusės svetimo žmogaus kvapą – nenuginčijamas išdavystės požymis. Todėl, jei moteris pajuto ant vyro švarko moteriškų kvepalų aromatą, jos beveik neįmanoma įtikinti, kad kita moteris buvo prisispaudusi prie vyro žmonių prigrūstame autobuse piko valandą. Taigi vyrams galima patarti tik vieną dalyką: stengtis apeiti ryškiai išsidažiusias ir stipriai išsikvėpinusias merginas. Jei to nepavyksta išvengti, pasistenkite išvėdinti drabužius prieš grįždami namo.

Slaptas stebėjimas ir sekimas

Įtartinai atrodo antroji pusė, jei staiga išjungia telefono garsą, bėga skaityti SMS į kitą kambarį, pakeičia elektroninio pašto slaptažodžius. Susidaro įspūdis, kad taip mėginama paslėpti visus neištikimybės pėdsakus. Vis dėlto psichologai pataria neskubėti daryti išvadų. Tai gali būti paprasčiausias žmogaus noras pasilikti sau bent kiek asmeninės laisvės, nepriklausomai nuo to, yra ką slėpti ar ne.

Anot psichologės Svetlanos Kostinos, bet koks žmogaus veržimasis į savo antrosios pusės asmeninę erdvę, priimamas kaip nepasitikėjimas ir nepagarba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.