Kaip įžymybėms pavyksta išlaikyti puikias kūno formas?

Dauguma namų šeimininkių ar tiesiog žemiškų moterų su pavydu žiūri į dailias pasaulinio garso įžymybių figūras. Tačiau retai susimąstoma, kad šių gražių kūnų savininkės įdeda daug triūso, kad taip atrodytų. Taigi, kokių dietų laikosi įžymybės?

Iš kairės: G. Bundchen, M. Fox ir J. Lawrence.
Iš kairės: G. Bundchen, M. Fox ir J. Lawrence.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2013, 8:25 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:53 PM

Supermodelis Heidi Klum kasdien nubėga po 6,5 kilometro. Užkandžiams H. Klum renkasi tik sveiką maistą. Viena jos mėgstamiausių daržovių – kopūstas.

„Aš jį susipjaustau vietoj obuolio. Dievinu kopūstus!“ – yra sakiusi H. Klum.

Taip pat ji niekada nevalgo po 7 val. vakaro. Be to, H. Klum atsisakė alkoholio, duonos, saldainių, angliavandenių (bulvių, miltinių, cukraus, ryžių), taip pat kai kurių vaisių – vynuogių ir melionų.

Štai supermanekenė Gisele Bundchen taip pat laikosi griežtos dietos. Pusryčiams ji suvalgo du gabalėlius sūrio, skrudintos duonos, vieną vaisių. Prieš pietaudama ji dar suvalgo tris sausainius, kalakutienos gabalėlį, vieną vaisių.

Pietums Gisele suvalgo vištienos su ryžiais ir daržovėmis, šaukštelį alyvuogių aliejaus, vaisių. Užkandžiams ji renkasi sausainį, du gabalėlius sūrio ir kokį nors vaisių. Vakarieniaudama manekenė suvalgo žuvies su salotomis ir pomidorais, vieną šaukštelį alyvuogių aliejaus, vaisių. Vis dėlto G. Bundchen pripažįsta, kad taip maitinosi ne visada.

„Anksčiau išgerdavau daug raudonojo vyno, surūkydavau pusę pakelio cigarečių per dieną, nuolat valgydavau sūrainius. Su savo kūnu, kuris turėtų būti šventovė, elgiausi lyg blogiausias priešas. Galima sakyti, aš save baudžiau. Buvau labai pavargusi dėl persidirbimo“, – prisipažino G. Bundchen.

Aktorė Jennifer Aniston turi tokių pačių rūpesčių, kaip ir mes – ji taip pat linkusi tukti ir nuolat kovoja su nereikalingais kilogramais. Išsaugoti puikią figūrą J. Aniston padeda pačios sukurta dieta „90:10“. Ją taip pavadino, nes 90 proc. valgiaraščio sudaro dietiniai patiekalai ir 10 proc. tokie, kurių būtų geriau nevalgyti (ledai, saldainiai, gruzdintos bulvytės ir kt.).

Vis dėlto kai kurioms įžymybėms tiesiog „pasisekė“. Pavyzdžiui, aktorė Megan Fox iškart po gimdymo atsikratė 14 kilogramų. Jos treneris Harley Pasternakas tikino „US“ žurnalą, kad visa sėkmės paslaptis – puiki Megan fizinė forma dar iki pastojant. Būdama nėščia M. Fox valgė viską, ką norėjo.

„Oskaro“ statulėlę už geriausią vaidmenį gavusi Jennifer Lawrence taip pat tikino, kad niekada nesilaikė jokių dietų. Puikią figūrą ji palaiko mankštindamasi. J. Lawrence tiki, kad grožis slypi ne itin liekname, bet sveikame ir sportiškame kūne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.