Merginos organizmo atmestas silikono implantas išlindo iš krūties

25 metų britė Lauren Yardley už krūtų didinimo operaciją nepagailėjo 4 tūkst. svarų (apie 16 tūkst. litų). Tačiau po kiek laiko Lauren pastebėjo, kad vienas implantas, tiesiogine šio žodžio prasme, išlindo iš krūtinės. Jauna moteris septynis mėnesius turėjo vaikščioti tik su vienu implantu, rašo dailyentertainmentnews.com.

25 metų britė Lauren Yardley už krūtų didinimo operaciją nepagailėjo 4 tūkst. svarų (apie 16 tūkst. litų). Tačiau po kiek laiko Lauren pastebėjo, kad vienas implantas, tiesiogine šio žodžio prasme, išlindo iš krūtinės.<br>123rf
25 metų britė Lauren Yardley už krūtų didinimo operaciją nepagailėjo 4 tūkst. svarų (apie 16 tūkst. litų). Tačiau po kiek laiko Lauren pastebėjo, kad vienas implantas, tiesiogine šio žodžio prasme, išlindo iš krūtinės.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2013, 7:02 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 3:05 PM

Merginos problemos prasidėjo praėjus dviem mėnesiams po to, kai jai buvo padaryta krūtų didinimo operacija. Pirmiausiai Lauren apčiuopė, kad dešinioji krūtis kiek didesnė už kairiąją. Be to, ji buvo kieta. Grožio klinikos plastikos chirurgai nustatė kapsulinę kontraktūrą (implanto atmetimą) ir sutiko pakartotinai atlikti operaciją. Tačiau praėjus dar dviems mėnesiams implantas išlindo iš krūtinės, padaręs merginos kūne skylę.

Šį kartą grožio klinikos specialistai pareiškė, kad jie negali vėl įdėti implanto, nes pacientė pirmiausiai turi praeiti reabilitacijos kursą. Tai reiškė, kad Lauren turėjo gyventi su skirtingo dydžio krūtimis ir skyle kūne ištisus septynis mėnesius. 

Per tą laiką mergina buvo priversta naudotis specialiais įdėklais liemenėlėje, kad skirtingo dydžio krūtys nekristų aplinkiniams į akis. Viskas būtų buvę pakenčiama, tačiau mergina planavo atostogas su draugais Tenerifėje, kur jai teko apsivilkti bikinį ir įdėklu slėpti skirtingo dydžio krūtis. 

Per pakartotinai Lauren atliktą operaciją plastikos chirurgai išvalė pacientės krūtinę, pakeitė implantą, ir išleido merginą namo, paskyrę jai priešuždegiminius vaistus. Praėjus kiek laiko Lauren buvo vėl pristatyta į ligoninę, nes silikono implantas ir vėl iškrito iš jos krūties. 

L. Yardley buvo perkelta į grožio kliniką, kur chirurgai pašalino problemas sukėlusius implantus. Mergina buvo priversta praleisti septynis mėnesius tik su vienu implantu krūtyje, kol gydytojai jai pakeitė implantą už papildomą 1 tūkst. svarų užmokestį. Nepaisant sunkių išbandymų, Lauren, gyvenanti kartu su savo vaikinu, sakė, kad nė kiek nesigaili, jog ryžosi krūtinės padidinimui.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.