Paskelbti neištikimiausi Zodiako ženklai

Astrologai, remdamiesi žvaigždžių išsidėstymu, gali paskelbti artimiausias gyvenimo prognozes. Štai britų sociologai išsiaiškino, kokie Zodiako ženklai yra labiausiai linkę į neištikimybę, rašo wherewoman.ru.

Britų sociologai išsiaiškino, kokie Zodiako ženklai yra labiausiai linkę į neištikimybę.<br>123rf
Britų sociologai išsiaiškino, kokie Zodiako ženklai yra labiausiai linkę į neištikimybę.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 20, 2013, 10:30 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 4:16 PM

17 mln vienos pažinčių svetainės vartotojų buvo suskirstyti pagal lytį, o paskui pagal Zodiako ženklus. Po to, peržiūrėję jų anketas, fotografijas, statusus ir susipažinimo su priešinga lytimi manieras, tyrėjai sudarė pakankamai tikslius neištikimų žmonių portretus. Tarp vyrų lyderio poziciją užima Žuvų ženklo vyrai, o neištikimiausios tarp priešingos lyties atstovių – Dvynių ženklo moterys.

Antroji vieta atiteko po Avino ženklu gimusioms moterims ir Vandenio ženklo vyrams. Treti neištikimų žmonių sąraše – Vėžio ženklo vyrai ir Mergelės moterys. Be to, sociologai išsiaiškino, kad dažniausiai nuolatinius meilužius ilgus metus turi Mergelės ženklo moterys ir Avino ženklo vyrai. O daugiausiai apie naujus jausmus ir aistrą „kairėje“ galvoja Šaulio ženklo vyrai. Tuo tarpu Skorpiono ženklo moterims reikalingas neįprastas, gal net ištvirkėliškas seksas. Būtent dėl tos priežasties jos taip pat linkusios susirasti meilužį.

Buvo nustatyti ir ištikimiausi Zodiako ženklai. Tai – Skorpiono ženklo vyrai ir moterys Svarstyklės. Per tyrimą taip pat paaiškėjo, kad dažniausiai savo neištikimų sutuoktinių aukomis tampa jauni vyrai, gimę po Jaučio ženklu, ir moterys, gimusios po Dvynių ženklu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.