Žinomas plastikos chirurgas savo žmoną pavertė „Playboy“ žvaigžde

Amerikietiško realybės šou „Tikros namų šeimininkės iš Majamio“ (Real Housewives of Miami) žvaigždė, Lisa Hochstein tikina, kad ji yra geriausias savo vyro, žinomo plastikos chirurgo Lenny'io Hochsteino, kūrinys, rašo dailymail.co.uk.

Lisa nė nemėgina slėpti, kad plastikos chirurgai jos kūną tobulino ne vieną kartą. Jai buvo atlikta nosies plastinė operacija, du kartus didintos krūtys. Tiesa, jos vyras, žinomas kaip „krūtų dievas“ („Boob God“), padarė jai tik pastarąją krūtinės didinimo operaciją.<br>„Facebook“
Lisa nė nemėgina slėpti, kad plastikos chirurgai jos kūną tobulino ne vieną kartą. Jai buvo atlikta nosies plastinė operacija, du kartus didintos krūtys. Tiesa, jos vyras, žinomas kaip „krūtų dievas“ („Boob God“), padarė jai tik pastarąją krūtinės didinimo operaciją.<br>„Facebook“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 22, 2013, 6:11 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:47 AM

Realybės šou žvaigždė jau tris kartus pateko į Amerikoje leidžiamo vyrams skirto žurnalo „Playboy“ puslapius. Lisa nė nemėgina slėpti, kad plastikos chirurgai jos kūną tobulino ne vieną kartą. Jai buvo atlikta nosies plastinė operacija, du kartus didintos krūtys. Tiesa, jos vyras, žinomas kaip „krūtų dievas“ („Boob God“), padarė jai tik pastarąją krūtinės didinimo operaciją. Praėjusių metų spalio mėnesį Lisa prisipažino žurnalistams, kad pirmąją biusto didinimo operacija buvo atlikta, kai jai buvo vos 19 metų. Vis dėlto rezultatu ji liko nepatenkinta. 

„Kai susipažinau su savo vyru, man atsirado galimybė pataisyti tai, kas trukdė gyventi. Mano vyrą vadina „krūtų dievu“, tad pagalvojau, kad jei esu jo žmona, mano krūtinė turi būti ideali. Priešingu atveju, žmonės galvos, kad jis nesugeba padaryti savo darbo kokybiškai. Po ilgų įkalbinėjimų vis dėlto man pavyko įtikinti vyrą padaryti man naują krūtinę.

Jis prieštaravo, nes manė, kad neverta daryti beprasmiškų operacijų. Lenny'is labai konservatyvus šiuo klausimu. Man teko įdėti daugybę pastangų ir išvardyti šimtus priežasčių, kol pavyko jį įtikinti“, – pasakojo Lisa. 

Jauna moteris neslepia, kodėl ji ryžosi gulti ant operacinio stalo ir didintis krūtinę, kai buvo dar visai jaunutė: „Kai buvau jaunesnė, bendraamžiai šaipėsi iš manęs, nes buvau berniokiškos figūros. Tai viena iš priežasčių, kodėl norėjau pasididinti krūtinę. Tada buvau labai liesa, neturėjau nei klubų, nei užpakalio, nei krūtinės“. 

Dabar Lisa didžiuojasi savimi ir sako esanti patenkinta savo išvaizda. Vos vieninas dalykas temdo populiarios namų šeimininkės gyvenimą. Ši pora neturi vaikų. 

„Мes dedame visas pastangas, darome, ką galime, nenuleidžiame rankų tikėdamiesi susilaukti kūdikio. Kai išmėginsime absoliučiai visas priemones ir mums nieko neišeis, tada, tikėtina, svarstysime apie įsivaikinimą. Aš sveika ir mano vyras sveikas, todėl nėra jokių priežasčių, dėl kurių mes negalėtume turėti savo vaikų“, – teigė Lisa.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.