Penki požymiai, kad esate įsimylėję iki ausų

Meilė daro stebuklus: dienos tampa šviesesnės, maistas skanesnis, o pikta kaimynė nebeatrodo tokia niurgzlė. Tiesa ir tai, kad iki ausų įsimylėję žmonės aplinkiniams dažnai ima atrodyti keistai – nebegirdi, ką sako kiti, nuolat apie ką nors svajoja, tampa užmaršūs...

Meilė daro stebuklus: dienos tampa šviesesnės, maistas skanesnis, o pikta kaimynė nebeatrodo tokia niurgzlė.<br>123rf
Meilė daro stebuklus: dienos tampa šviesesnės, maistas skanesnis, o pikta kaimynė nebeatrodo tokia niurgzlė.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2013, 11:41 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:05 AM

Rimtų pažinčių svetainė darnipora.lt pateikia kelis požymius, kad ir jūs greičiausiai esate iki ausų ką nors įsimylėję.

1. Jūsų gyvenimas iki tos dienos, kai sutikote jį ar ją, ėmė tarsi neegzistuoti. Visos jūsų mintys dabar sukasi tik apie naująjį mylimąjį ar mylimąją, o visos jūsų pareigos liko antroje vietoje. Jei kelinta diena kriauklėje guli krūva neplautų indų, viršininkas jums davė pastabą dėl vėluojamų atlikti darbų ir jūs vis tiek daugiausia laiko praleidžiate žiūrėdami į jo ar jos nuotrauką bei svajodami apie kitą pasimatymą, neabejokite, kad esate įsimylėję iki ausų. Džiugu, kad jus aplankė meilė, tačiau tai dar nėra priežastis vengti kasdieninių darbų.

2. Būdami su artimaisiais ar draugais mintimis esate visai kitur. Jei pastebėjote, kad jums vis sunkiau sukaupti dėmesį, kai esate su šeimos nariais ar draugais, gali būti, kad įsimylėjote ir į pasaulį žvelgiate pro rožinius akinius. Nepaisant nuolatinių minčių apie naujus jausmus, stenkitės neprarasti realybės jausmo ir neskrajoti padebesiais, kai esate su artimaisiais ar draugais.

Nieko blogo, jei jus užvaldė gražūs jausmai, tačiau, patikėkite, aplinkinius erzina, jei bendraudami su jais nežiūrite jiems į akis, o rašote trumpąją žinutę, ir taip kelias valandas iš eilės. Nesibaigiančios istorijos apie tai, kad radote idealų, nuostabų, nepakartojamą partnerį neturėtų užgožti to, ką jums sako kiti.

3. Negalite sugalvoti nė vieno jo ar jos trūkumo. Jei reikėtų išvardinti Jūsų antrosios pusės privalumus, prirašytumėt visą sąsiuvinį, tačiau trūkumų skyrius liktų tuščias. Taip, greičiausiai esate įsitikinę, kad jis tikras džentelmenas, yra rūpestingas ir atidus, arba nė neabejojate, kad ji pati gražiausia moteris pasaulyje ir turi puikų humoro jausmą. Galbūt tikrai radote nuostabų žmogų, tačiau būkite atviri – kiekvienas žmogus turi kokių nors minusų. Jei negalite sugalvoti nė vieno, prisipažinkite – įsimylėjote iki ausų.

4. Jūsų nebedomina kiti potencialūs partneriai. Su jumis flirtuoja žavus padavėjas, o jums nė motais? Jums nusišypsojo patraukli gražuolė, sėdinti prie kito staliuko, o jūs nė nepastebėjote? Jei kiti vyrai ar kitos moterys nustojo egzistuoti, nes jūs galvojate tik apie savo mylimąjį ar mylimąją, galite neabejoti, kad įsimylėjote iki ausų.

5. Jūs mielai nusileidžiate bet kokiems jo ar jos norams. Pavyzdžiui, anksčiau niekas niekada nė už jokius pinigus nebūtų jūsų nusitempę į teatrą, tačiau mielai sutikote, kai jus pakvietė naujoji mylimoji ar mylimasis. Arba metate visus darbus, jei antroji pusė paprašo staiga atvažiuoti. Tiesą sakant, kad ir ko ji ar jis prašytų, niekada nepasakote ne. Jei dėl antrosios pusės mielai pradėjote daryti dalykus, kurių anksčiau nė neįsivaizdavo, kad galėtumėte daryti, greičiausiai jus aplankė meilė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.