Ketvirtadalis vyrų norėtų, kad jų partnerėms būtų padaryta plastinė operacija

Organizacijos „Voucher Codes Pro“ apklausa parodė, kad beveik ketvirtadalis vyrų norėtų, jog jų partnerėms būtų atlikta kokia nors plastinė operacija. Daugiausiai vyrų norėtų, kad jų partnerėms būtų nusiurbti riebalai. Už tai balsavo 57 proc. respondentų. Antroji pagal populiarumą – krūtų didinimo operacija. Trečioje vietoje – odontologinė chirurgija, rašo dailymail.co.uk.

Beveik ketvirtadalis vyrų norėtų, jog jų partnerėms būtų atlikta kokia nors plastinė operacija.<br>123rf
Beveik ketvirtadalis vyrų norėtų, jog jų partnerėms būtų atlikta kokia nors plastinė operacija.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2013, 1:03 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:18 PM

Respondentams buvo užduotas klausimas: „Ar norite, kad jūsų partnerei buvo atlikta plastinė operacija dėl jos išvaizdos pagerinimo?“ 24 proc. vyriškos lyties atstovų atsakė teigiamai, 19 proc. apklaustų pareiškė, kad jiems sunku atsakyti, nes nėra įsitikinę, ar jų partnerėms reikalinga kuri nors plastinė operacija. Dar 19 proc. pareiškė, kad nenorėtų, jog jų partnerės darytųsi bet kurią plastinę operaciją.

Apklausoje, kurioje dalyvavo 1248 britų vyrų, buvo ir dalis santykių tyrimo. Jo dalyviams, atsakiusiems į pirmąjį klausimą teigiamai, buvo užduotas kitas klausimas: „Koks plastinės operacijos tipas, jų manymu, labiausiai reikalingas partnerėms?“ Atsakymą respondentai galėjo išsirinkti iš sąrašo.

Kitas klausimas, į kurį buvo pasiūlyta atsakyti respondentams, skambėjo taip: „Ar kada nors pasakytumėte savo partnerei, kad, jūsų nuomone, jai būtina plastinė operacija?“ Тik 12 proc. vyrų pareiškė, kad pasakytų apie tai savo partnerėms.

Kai respondentų, nepanorusių savo nuomonės išsakyti partnerėms, buvo paklausta, kodėl jie to nepadarytų, paaiškėjo kad dauguma vyrų (76 proc.) netiki, jog jų partnerių išvaizda po plastinės operacijos būtų geresnė.

Tuo tarpu 52 proc. respondentų atsakė, kad nenori liūdinti savo mylimųjų, 23 proc. pareiškė, kad vengia kalbėti apie tai, bijodami atsakomosios reakcijos.

Organizacijos „Voucher Codes Pro“ atstovas, sakė: „Panašu, kad 12 proc. vyrų – drąsūs arba, tikėtina, kvailesni už mane. Aišku reikia būti labai drąsiam ir vyriškam norint pasakyti savo partnerei, kad jai reikia apsilankyti pas plastikos chirurgą. Tačiau išsiaiškinome, kad dauguma respondentų patenkinti savo partnerių išvaizda“.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: : Lithuanian challenges in Green Finance and Global Agenda