Japonė nusprendė tapti porcelianine lėle

Japonė Vanilla Chamu, kuriai jau padaryta 30 plastinių operacijų ir už jas sumokėta daugiau kaip 10 milijonų jenų (per 265 tūkst. litų), nė iš tolo neprimena, kad ne taip seniai buvo azijietiškų bruožų mergina.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2013, 10:33 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 2:21 AM

Tačiau Vanilla tvirtina, kad ji ir toliau darysis plastines operacijas, kol pasieks viso savo gyvenimo tikslą – tapti panašia į porcelianinę prancūzišką lėlę, rašo britų dienraštis „Daily Mail“.

Socialiniuose tinkluose paskelbtose fotografijose matyti, kad iki operacijos Vanilla atrodė kaip eilinė niekuo iš kitų neišsiskirianti japonė, kurios veido bruožai nė iš tolo nepriminė dabartinio europietiškai atrodančio merginos veido.

Kai kurios plastinės operacijos, tarp jų – dviguba antakių rekonstrukcija bei nosies plastinės operacijos tampa vis populiaresnėmis tarp azijiečių moterų, norinčių atrodyti kaip europietės.

Vanillai taip pat buvo atliktos šios procedūros, tačiau į plastinių operacijų sąrašą dar reikėtų įtraukti ir riebalų nusiurbimą, blakstienų priauginimą, duobučių skruostuose suformavimą bei krūtinės implantų įdėjimą. 

Nepaisant to, dabartinė išvaizda vis dar netenkina Vanillos. Jos manymu, iki idealo – prancūziškos lėlės – dar toloka. Neseniai merginai dar kartą buvo padidintos krūtys. O kita procedūra turėtų būti viena ekstremaliausių iš jau atliktų operacijų. Mergina prisipažino, kad jai bus atlikta ūgio pakeitimo operacija – ji labai nori būti aukštesnė.

Vanillai pirmoji plastinė operacija buvo atlikta, kai jai suėjo 19 metų. Dabartinį savo amžių ji nuo visų kruopščiai slepia.

Mergina jau tapo savotiška įžymybe savo gimtinėje, nes vis dažniau ją galima išvysti įvairiose televizijos šou. Taip pat Vanilla mėgino pradėti ir popžvaigždės karjerą. 

Savo neįprasta išvaizda japonų mergina išsiskiria minioje. Tačiau dirbtinio grožio auka turi savitą požiūrį į tai, kaip turi atrodyti prancūziška lėlė. Kitaip ją dar vadina porcelianine lėle, iš dalies ar visiškai pagaminta iš porceliano. 

Porcelianinės lėlės išgarsėjo visame pasaulyje dėl to, kad atrodo labai tikroviškai ir buvo ypač populiarios nuo 1860 iki 1900 metų. Dabar šios lėlės kolekcionuojamos ir kainuoja ne vieną tūkstantį JAV dolerių. 

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.