Kaip sėkmingai flirtuoti?

Prieš susipažindama su vyru, prieš pradėdama su juo flirtuoti ir koketuoti, pirmiausiai moteris turėtų išsiaiškinti, ar ji nori jo vienai nakčiai, ar ir ilgalaikių santykių su juo. Pagal tai, kaip moteris flirtuoja, galima numatyti, kokia ji yra ir kaip tarp jos ir vyro susiklostys santykiai.

Tai, kaip flirtuosite, gali nulemti tolimesnius santykius su juo.<br>123rf
Tai, kaip flirtuosite, gali nulemti tolimesnius santykius su juo.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2013, 6:11 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:12 PM

Atkaklus ir įžūlus flirtas

Tokį flirtavimo būdą dažniau renkasi moterys, kurios bijo atrodyti silpnos, kurios supranta, ko nori ir žino, kaip tą pasiekti. Taip pat ir tos, kurios nori patirti trumpą, tačiau aistringą romaną.

Akivaizdu, kad tai – ne visai sėkmingas metodas nuteikti vyrą pastoviems ir ilgalaikiams santykiams, nors galbūt moteris ir galvoja, kad po tokios karštos nakties jis bus jos, – rašo rusų interneto dienraštis justlady.ru.

Todėl, jei moteris nori sėkmingai pasiekti savo tikslą, kalbėdama turėtų atsargiai paliesti ranka jo krūtinę, ranką ar petį ir kiek pasilenkti į priekį, tarsi norėtų kažką įdomaus ir paslaptingo jam pasakyti.

Žaismingas flirtas

Šio tipo flirtas padeda nusiteikti energingiems, socialiai motyvuotiems ir draugiškiems santykiams. Tik pašnabždėkite jam į ausį: „Pažiūrėsim, ar tau pavyks mane nugalėti!“

Kitaip tariant, jei moteris per susitikimus pasirenka energingos iniciatorės veiklą, kur su vyru galėtų palenktyniauti, vadinasi, jai reikia partnerio-varžovo, tačiau ji dar neapsisprendė, ar jai reikalingi romantiški santykiai.

Ramus ir drovus flirtas 

Šiuo metodu naudojosi dar mūsų prosenelės. Jis aprašytas kone visuose mėgstamiausiuose moterų meilės romanuose. Taip flirtuojanti moters paprastai koketiškai žiūri į partnerį, droviai šypsosi ir mirksi tankiomis blakstienomis.

Nereikėtų per daug įsijausti į tokį flirtą, kadangi dabar visai kiti laikai ir, norint atrasti savo žmogų, reikia energingai irtis į priekį, taip pat ir flirtuojant bei gundant priešingą lytį!

Tiesmukas ir atviras flirtas 

Tai bene vienas sėkmingiausių flirto būdų, kurį galima drąsiai demonstruoti vyrui, norint jį sudominti.

Todėl per pasimatymus kalbėkite su juo ne apie orą ir kitus bereikšmius dalykus. Reikėtų stengtis pataikyti į dešimtuką, bet nebūti įkyriai.

Nebijokite paklausti apie netolimus jo ateities planus, taip pat praeitį, net ir jo dievinamas pozas. Paklauskite, apie ką jis dažniausiai svajoja, kur norėtų pabuvoti ir taip toliau.

Atsakydamas į šiuos klausimus vyras tarsi netyčia įsileis jus į savo gyvenimą. O tai jau pirminis rimtų santykių požymis!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?