Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Kaip įprastoms sekso pozoms suteikti daugiau pikantiškumo?

„Tikriausiai jūs jau išmėginote ne vieną sekso pozą, tačiau iki šiol nesate tikra, kad vyras visiškai pasitenkino. Tada reikėtų išmėginti naujas, labiausiai vyrams patinkančias sekso pozas. Nors iš tikrųjų tos pozos gana paprastos, net kasdieniškos. Tiesiog reikėtų kas kiek pakoreguoti, ir tai jums abiems suteiks nepamirštamų pojūčių“, - žada žinomas rusų seksologas Aleksandrasas Polejevas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2013, 1:13 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:37 AM

Mažas pokytis

Seksologas pataria partneriui paimti moteriai už kojos ir laikyti ją prieš savo šlaunį arba užsidėti ją ant šlaunies.

Tokiu būdu jis galės į partnerę prasiskverbti giliau, o jo sėklidės atsidurs prie intymiausios moters kūno vietos. Be to, jam atsiras galimybė stimuliuoti ją sekso metu.

„Tas visai nedidelis pokytis gali iš esmės apversti aukštyn kojomis visas jums įprastas pozas“, - patikino seksologas A. Polejevas.

Nepelnytai nuvertinta

Daug porų pasilieka misionieriaus pozą pabaigai, kai išsisemia ne tik jėgos, bet ir fantazijos.

„Žinoma, ši poza turėtų įsižeisti dėl nepripažinimo, todėl, kad ja niekas nesinaudoja ypatingomis naktimis. Tačiau ją šiek tiek pakeitus, galima patirti marias malonumų. Taigi, partnerė atsigulusi ant nugaros kojas sulenkia, o pėdas pastato ant lovos. Po užpakaliuku pasideda pora pagalvėlių, galima ir daugiau – svarbu, kad būtų patogu. Tai ne tik suteiks galimybę vyrui prasiskverbti giliau, tačiau papildomai stimuliuos moters rožinės spalvos perliuką su gaubtuvėliu. Be to, ši poza gali sukelti orgazmą abiems partneriams vienu metu“, - tvirtino A. Polejevas portalui wherewoman.ru.

Rytinė poza

„Šaukštelio sekso poza kitaip dar vadinama rytine. Apskritai, tai – unikali poza: abu partneriai gali patirti ne tik fizinių, bet ir dvasinių, psichologinių pojūčių. Be to, vyras tada gali prieiti prie moters iš bet kurios pusės. Todėl būtų nuodėmė tuo nepasinaudoti. Kitą kartą pamėginkite užsikabinti koja už jo šlaunies, arba tegul partneris prilaiko ją. Ir nauji gilūs pojūčiai jums garantuoti“, - užtikrino seksologas.

Neleiskite „tinginiauti“ Panašu, „moteris viršuje“ – viena iš mėgstamiausių vyrų pozų.

„Tačiau nereikėtų savo partneriui leisti patogiai išsitiesti ant minkštasuolio, sunerti rankas už galvos ir stebėti, kaip jūs ant jo šokinėjate. Tegul jis atsiklaupia ir prisėda savo pėdas, o jūs pasisukite į jį nugara, taip pat atsiklaupkite arba atsitūpkite ir atlikite tuos seniai išmoktus ritmiškus judesius aukštyn-žemyn. Jei sunku išsilaikyti pritūpus ar atsiklaupus, atsiremkite delnais į grindis. Taip turėtų būti patogu abiems partneriams“, – sekso gudrybių mokė A. Polejevas.

Verta pakeisti padėtį „Išgirdę sekso pozos pavadinimą „69“, ko gero, visi iš karto įsivaizduoja standartinį abipusį oralinį seksą. Tačiau norint ją kiek pakeisti, reikėtų truputėlį pakeisti ir kūnų padėtį. Ta poza vadinasi „69+1“. Kitaip tariant, užuot santykiavus atsigulus vienam ant kito, pamėginkite padaryti tai gulint ant šono. Tai suteiks daug daugiau laisvės judant abiems partneriams. Tokiu būdu, galės darbuotis ne tik burna, bet ir rankos. O tai suteiks seksui ne tik daugiau aistros, bet ir naujų, dar nepatirtų pojūčių. Svarbiausia nesustoti pusiaukelėje“, – aiškino seksologas.

Žaidimai prieš veidrodį

A. Polejevo manymu, paprasčiausias veidrodis gali suteikti bet kuriai pozai ypatingo atspalvio ir pojūčių aštrumo.

„Mat susidaro iliuzija, kad stebite iš šalies ne tik save, bet ir kaip mylisi kiti. O tai ypač lytiškai jaudina ir įdomu. Kitą kartą, kai nuspręsite paeksperimentuoti su veidrodžiu, atsistokite prieš jį ir pasilenkite 90 laipsnių kampu. Tačiau tas judesys turi būti nepaprastas. Partneris turi kiekvieną sykį prasiskverbdamas ir išeidamas kiek sukiotis klubais. Nepaisant to, kad moteris bus nugara į jį, ji galės stebėti jo veido išraišką veidrodyje taip pat, kaip ir jis“, - sakė seksologas.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.