Didžiausi vestuvių mitai

Vestuvės – tai meilės, vilties ir pasiaukojimo simbolis ne tik nuotakai ir jaunikiui, bet ir ir visiems juos supantiems žmonėms. Natūralu, kad į šią šventę dedama daug vilčių, tačiau ne visos jos išsipildo. Pagrindo neturinčias viltis galima pavadinti mitais, rašo bridalguide.com. Savo skaitytojams pateikiame penkis tokius mitus.

Vestuvės – tai meilės, vilties ir pasiaukojimo simbolis ne tik nuotakai ir jaunikiui, bet ir ir visiems juos supantiems žmonėms.<br>123rf
Vestuvės – tai meilės, vilties ir pasiaukojimo simbolis ne tik nuotakai ir jaunikiui, bet ir ir visiems juos supantiems žmonėms.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2013, 5:23 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 8:41 PM

1. Tai „mūsų“ diena

Žinoma, tai jūsų vestuvės ir jūs turėtumėte jomis mėgautis. Tačiau kiekvienas žmogus, bent kartą planavęs vestuves, žino, kad tikrovė yra visai kitokia. Jaunavedžiai jaučiasi skolingi tiems, kurie juos visą laiką palaikė, todėl šventė tampa ne tik jų, bet ir artimųjų. Be to, derėtų iš anksto susitaikyti, kad planuojant vestuves beveik neįmanoma išvengti tėvų įsikišimo.

2. Verksite iš džiaugsmo kiekvieną svarbią akimirką

Įsidėmėkite, kad kiekviena nuotaka į vestuvių džiaugsmus ir rūpesčius reaguoja skirtingai. Suvokimas, kad kuriate savo šeimą, gali ne tik džiuginti, bet ir ne juokais išgąsdinti.

3. Sužadėtuvės turi trukti vienerius metus

Kas nusprendė, kad susitaikymui su besikeičiančiu statusu reikia 365 dienų? Ilgiau trunkantis sužadėtuvių laikotarpis suteikia daugiau laiko planuoti vestuves, todėl tai galite padaryti kruopščiau.

Jei sužadėtiniai jaučia, kad jie yra pasiruošę susituokti, vestuves galima iškelti prabėgus vos keliems mėnesiams nuo sužadėtuvių.

4. Vestuvės – brangus malonumas

Vestuvių iškilmės išties pareikalaus nemažų išlaidų, tačiau nebūtina įsiskolinti vien tam, kad svečiai vėliau galėtų aptarinėti prabangias dekoracijas. Įvertinkite savo finansinę padėtį ir kartu su sužadėtiniu nuspręskite, kiek galite skirti lėšų vestuvėms.

5. Per vestuves jums gali padėti artimieji

Kiekvienas žmogus turi talentingų draugų ir artimųjų, vienai dienai galinčių tapti vestuvių fotografais, muzikantais ir t. t. Tačiau jų pagalbos prašymas ne visada yra geriausia išeitis sumažinti iškilmių išlaidas.

Pirrmiausia, mėgėjas fotografas nebus toks puikus kaip profesionalas. Be to, vargu, ar norėsite, kad jums brangus asmuo jūsų vestuvėse dirbtų, o ne švęstų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.