Į sporto klubą - su vestuvinėmis suknelėmis

Pastaruoju metu pagrindinė sostinės gatvė susilaukia itin daug dėmesio. Rodos, kad aplink zujančios emocijų kovos ir intrigos kiek užgožė tikrąją miesto širdies šypseną. Tačiau gražiausiomis tituluojamos lietuvaitės tuo patikėti tikrai nelinkusios ir rugpjūčio 17 dieną pažada tai įrodyti.

Nuotakos sporto klube - neįprastas, tačiau įdomus reiškinys.<br>Organizatorių nuotr.
Nuotakos sporto klube - neįprastas, tačiau įdomus reiškinys.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-12 14:01, atnaujinta 2018-03-02 00:14

Šeštadienio vakare bus ne tik siekiama pagerinti daugiausiai vienoje vietoje susirinkusių nuotakų Lietuvos rekordą , bet ir grožiu, pozityvumu bei teigiama energija pradžiuginti kiekvieną vilnietį ar miesto svečią.

“Renginys skirtas džiaugtis ir tuo dalintis su visais, o nuotakų kuriama atmosfera tam idealiai tinka. Mažos mergaitės jau nuo mažens svajoja apie nuostabiausią baltą suknelę, o vaikinams visada smagu būti merginų apsuptyje. Manau, kad matant šimtą nuotakų suknelėmis pasipuošusių nuostabių merginų, nesišypsos nebent tie, kurie neteks amo”. – juokavo renginio organizatorė Margarita. Labai džiugu, kad atsirado tiek entuziasčių ir netgi likus savaitei iki renginio jų vis daugėja. Taip pat smagu, kad į tai labai teigiamai reagavo ir miesto valdžia.

Merginos į visa tai žiūri labai žaismingai, tačiau,kadangi jaučiama didelė atsakomybė nusprendė prieš tai pasitreniruoti ir įgauti dar daugiau energijos sporto klube „Body Gym“. Kaip joms sekėsi galite matyti fotografijose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.