Dalykai, kurių vedę vyrai pavydi vienišiems draugams

Jei jūsų vyrui vėl tektų pasirinkti, ar eiti su jumis prie altoriaus, tikriausiai jis nesudvejotų nė minutei ir padarytų tai dar kartą. Tačiau daugelis vyrų, stebėdami savo vienišų draugų gyvenimą, pasiilgsta kai kurių vienišiaus gyvenimo atributų.

Būdamas vienišas vyras galėjo atvirai žavėtis gražiomis moterimis.<br>123rf nuotr.
Būdamas vienišas vyras galėjo atvirai žavėtis gražiomis moterimis.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2013, 2:30 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:15 PM

Rimtų pažinčių svetainė darnipora.lt pateikia 9 dalykus, dėl kurių kai kurie vedę vyrai savo viengungio dienas prisimena su nostalgija.

1. Nereikėjo niekam atsiskaitinėti už kiekvieną pirkinį. Įsivaizduokite, kad jūsų vyras internetiniame aukcione kur kas pigiau nei parduotuvėje nusipirko naują meškerę. Ką tokiu atveju jam pasakytumėte? Gal: „Mielasis, sveikinu!“ O gal: „Maniau, kad mes taupom atostogoms...“ Žinoma, nuolatinis biudžeto plano nesilaikymas gali pakenkti jūsų šeimos finansiniam stabilumui, tačiau tikrai nieko blogo nenutiks, jei kartais abu save palepinsite ir nusipirksite ką nors, apie ką seniai svajojote.

2. Galėjo dalyvauti tik savo šeimos šventėse. Kai jis vedė, artimųjų skaičius, kuriuos reikia aplankyti per didžiąsias šventes, padvigubėjo. Maža to, nuvažiavęs pas žmonos gimines jis turi taikytis prie jų tradicijų, o kartais tam prireikia kantrybės. Geriausia, jei su mylimuoju iš anksto aptartumėte, kada ir kiek laiko svečiuositės tiek pas vieno, tiek pas kito artimuosius.

3. Nesuko sau galvos dėl to, kaip rengiasi. Iki santuokos daugelis vyrų nesuka sau galvos dėl to, ar jo kojinės dera prie marškinėlių. Tačiau pradėjus gyventi su moterimi, mados tendencijomis besidominčios jų mylimosios tikriausiai atkreipia jų dėmesį į šiuos dalykus. Galiausiai nejučia kai kurie vyrai vis dažniau ima patys pagalvoti apie tai, kaip rengiasi. Pasitaiko, kad mylimoji įkyriai siūlo, kokios spalvos marškinius jis turėtų rengtis eidamas į draugų vestuves, o tai daugelį vyrų erzina. Patarimas – užuot vertusi jį rengtis vienaip ar kitaip, paskatinkite. Pavyzdžiui, pasakykite jam, kad su šiuo šokolado spalvos švarku jis atrodo labai seksualus.

4. Nesirūpino dėl tvarkos. Vienišiams nereikia sukti galvos, kur jie numetė nešvarias kojines – jas jie gali palikti nors ir kambario viduryje, nes niekas neateis ir nepradės burbėti dėl netvarkos ir vadinti jo tinginiu. Kai kurie vyrai pasiilgsta galimybės kartais pabūti nevalomis ir dėl to nebūti kritikuojami.

5. Visa lova buvo tik jo, tad galėjo puikiai išsimiegoti. Ir tai visai nereiškia, kad jis jūsų nemyli ar jis nesijaučia laimingas kas rytą prabusdamas šalia jūsų. Tikrai ne. Vyrams paprasčiausiai kartais patinka išsidrėbti per visą lovą ir nesijaudinti dėl to, kad ryte reikės klausytis mylimosios pasakojimų apie baisų jo knarkimą.

6. Nereikėjo kiekvieną kartą patirti streso išgirdus „gal pasikalbėkime“. Jei jums buvo bloga diena, greičiausiai galite vos įėjusi pro namų duris pasiguosti savo antrajai pusei, kaip jums nesisekė. Tuo tarpu jei nesisekė jam, jis tikriausiai vaikščios paniuręs ir norės pabūti vienas. Žinoma, žmonoms paprastai nėra sunku pastebėti, kad sutuoktiniui kažkas negerai, o tada kai kurios jų ima klausinėti, kas gi nutiko. Tačiau daugeliui vyrų sunkias dienas lengviau išgyventi, kai jie pabūna vieni, todėl kiekvienas sakinys „gal pasikalbėkime“ paprastai vyrui kelia stresą.

7. Galėjo leisti savo mamai elgtis su juo kaip su mažu vaiku ir nesijaudinti, kad bus pavadintas „mamytės sūneliu“. Kol aplankyti tėvų jis važiuodavo vienas, galėjo mėgautis šiltais mamos apkabinimais ir nesigėdyti girdėdamas „ką mano mažyliui paruošti vakarienei?“ Žinoma, matant žmonai daugelis vyrų nelabai gerai jaučiasi, kai jų mamos su jais elgiasi kaip su mažais vaikais. O jei mylimoji dar iš to pasišaipo, akimirksniu gali išmušti raudonis.

8. Galėjo vienas priimti visus sprendimus. Ar tikrai visais gyvenimo atvejais paklausiate savo vyro nuomonės? Ar tikrai niekada su jūsų bendru gyvenimu susijusių klausimų nesprendžiate viena? Kai kurie vyrai su nostalgija prisimena dienas, kai patys galėdavo nuspręsti, kokį paveikslą kabinti ant sienos ar kokią radijo stotį klausytis važiuojant automobiliu. Taigi užuot sakius mylimajam: „Ei, šiandien galim pažiūrėti tą filmą, kur rodys per televiziją“, verčiau paklauskite jo, kokį filmą jis norėtų žiūrėti.

9. Galėjo atvirai žavėtis gražiomis moterimis. Tikriausiai retas vyras nepastebės pro šalį einančios ilgakojės gražuolės ir nesvarbu, ar jis vienišas, ar ne. Jei jūsų vyras žino, kad tai jus skaudina, tikriausiai stengsis akivaizdžiai to neparodyti. Nesijaudinkite – atkreipti dėmesį į gražią moterį nėra tas pats, kas užmegzti su ja pažintį. Nejaugi jūs niekada nepastebite gražių vyrų, sutiktų parduotuvėje ar darbe?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.