Prieštaringai vertinamame portale moterys atskleidžia neištikimų vyrų meilužes

Prieštaringai vertinamas internetinis puslapis skatina neištikimybę patyrusias ir širdies skausmo kankinamas moteris viešai papasakoti savo istorijas ir į dienos šviesą išstumti buvusių ar vis dar esamų partnerių meilužes, pavertusias jų gyvenimus pragaru žemėje.

Prieštaringame portale moterys atskleidžia neištikimų vyrų meilužes.<br>„Shesahomewrecker“ nuotr.
Prieštaringame portale moterys atskleidžia neištikimų vyrų meilužes.<br>„Shesahomewrecker“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2013, 3:34 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:18 PM

Portalas „Shesahomewrecker“ (liet. ji – šeimos griovėja) turi įspūdingą, net 500 meilužių sąrašą. Tiesa, visos šios svetimų vyrų viliotojos – išskirtinai iš JAV. Portale paviešinti jų vardai, pavardės, adresai ir nuotraukos. Meilužių paskyrose taip pat yra ganėtinai daug pikantiškų detalių apie romanus su svetimais vyrais. Šitaip įskaudintos žmonos stengiasi atkeršyti ir viešai sugėdinti moteris, sugriovusias jų šeimas.

Štai, pavyzdžiui, vienos meilužės anketoje įsiutusi moteris prie nuotraukos paliko prierašą: „Ji niekada neturės mano vyro širdies. Mylėsiu tą vyrą iki pats savo mirties. Šeimą sugriovusi k***! Taip norėčiau, kad tokios, kaip ji, visų pirma pagalvotų apie savo „vaikino“ šeimas. Jos dėka mano dukra savo tėvą mato kas antrą savaitgalį, o vyresnėlė su juo nė nesišneka.“

Kitoje paskyroje, kurioje taip pat paviešinta viena iš daugelio portale užfiksuotų meilužių, rašoma: „Ką gi čia daugiau pasakyti – apgailėtina moteris, į lovą viliojanti svetimą vyrą.“

Daugelis portalo lankytojų apie savo vyrų neištikimybę sužinojo patikrinusios jų elektroninį paštą, socialinių portalų paskyras ir perskaičiusios žinutes mobiliajame telefone.

Vis dėlto portalas susilaukė išties daug kritikos, o puslapio idėja ne kartą buvo išvadinta siaubinga ir tiesiog šlykščia.

„Jeigu kas nors susektų ir fiziškai susidorotų su viena iš portale esančių moterų, ar jūs prisiimtumėte atsakomybę už tai?“ – siaubo apimta klausia viena iš lankytojų.

Neapykanta, įsiūtis ir grasinimai šiame portale tiesiog kelia siaubą. Niekuomet neviešinčiau savo vyro meilužės nuotraukos, nes suaugę žmonės taip nesielgia, juk mes ne 13 metų paauglės, kurios virtualioje erdvėje plūstasi ant kitų“, – teigia dar viena portalo skaitytoja.

Visai neseniai portalas nusprendė imtis kitos strategijos – dabar galima bus sukurti paskyrą ir neištikimam partneriui. Taip siekiama parodyti, kad susiklosčiusioje situacijoje kalta yra ne vien tik meilužė, o didžioji kaltės dalis vis dėlto krenta būtent ant partnerio-apgaviko pečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: įvykiai Sakartvele – nauja kova tarp Rusijos ir Vakarų?