Neištikimybe apkaltintai moteriai – kerštingo vyro staigmena

Kad jos nuotraukos puošia miesto iškabas ir skrajutes, 34-erių Alison Kidd nė nenutuokė. Nesitikėjo ir to, kad nuotraukose ji – vienais apatiniais, o šalia – skambus prierašas: „Užrakinkite savo vyrus namuose.“ Pasirodo, pavyduolis buvęs vyras Ianas Cuthbertas, įtikėjęs, kad jį palikti panorusi partnerė – neištikima, ėmė ir surengė jai netikėtą staigmeną.

Neištikimybe apkaltintai moteriai – kerštingo vyro staigmena.<br>„123rf.com“ nuotr.
Neištikimybe apkaltintai moteriai – kerštingo vyro staigmena.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2014, 6:09 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:08 PM

„Ištekėjo 2013 metų kovo 16 dieną, o neištikima tapo jau po kelių dienų“, – priduriama iškabose.

Nuolat kaubojaus skrybėlę ant galvos užsimaukšlinęs, šuns pavadėlio iš rankų nepaleidžiantis ir niekuomet su aplinkiniais nesikalbantis Ianas kai kuriems vietos gyventojams jau seniai atrodė gerokai kuoktelėjęs. Veikiausiai aplinkinių nuomonė su realybe neprasilenkia, mat plakatus su pusnuogės partnerės atvaizdu Ianas iškabino net mokyklų teritorijose. Laimei, daugelį plakatų pavyko nukabinti dar prieš vaikams išvystant A.Kidd ir jos žavų apatinį trikotažą.

„Man buvo išties gėda, tačiau nenustebau, kad jis šitaip pasielgė. Jis visuomet buvo paranoikas. Ianas tiesiog įniršo, kai pasakiau, kad noriu skirtis. Laimei, tie santykiai jau praeityje. Laikas, praleistas su juo, buvo vienas blogiausių mano gyvenime – anuomet nuolat jaučiau stiprų psichologinį smurtą“, – teigė A.Kidd.

Sužinojusi apie buvusio vyro jai parengtą staigmeną, moteris suskubo kreiptis į policiją ir visai netrukus I.Cuthbertas teismo buvo pripažintas kaltu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.