Seksualiai aktyviausių šalių žemėlapyje Lietuvos nėra

Bendrovė „Spreadsheet“ 133 valstybėse tyrė 13,5 tūkst. vartotojų seksualinį aktyvumą ir nustatė, kurioje valstybėje mylimasi dažniausiai, o kurioje – ilgiausiai, rašo technologijos.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2014, 7:59 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:43 PM

Prancūzija? Italija? – „99“ („nein nein“), ištartų legendinė „Dorybingoji vokietaitė“ (kurios tautiečių, beje, aktyviausiųjų dešimtuke nėra).

„Spreadsheet“ duomenų bazė byloja, kad kūniškais malonumų neatsisakančiųjų viršūnėje – ne lovelasais laikomi Prancūzijos ir Italijos piliečiai, o tingūs amerikiečiai. Pagal išmaniųjų programėlių statistiką, kaip tik jie lytiškai santykiauja dažniau nei kitų valstybių gyventojai.

Vis dėlto, tai nereiškia, kad amerikiečiai lepinasi malonumų maratonuose: vidutinė sueities trukmė JAV – 3 min. 45 s. Antroje vietoje pagal seksualinių kontaktų dažnumą – Kinija. Tiesa, kinams visas procesas trunka visa minute trumpiau – vidutiniškai 2 min. 40 s.

Pasirodo, ilgiausiai meilės guolio malonumais mėgaujasi australai. Žinoma, tai nereiškia, kad medų kopinėja nuo sutemų iki aušros (Žaliojo kontinento gyventojų sueitis vidutiniškai trunka 4 min. 2 s), tačiau šie duomenys byloja, kad apklausoje dalyvavę australai intymiuose reikaluose yra ištvermingiausi.

Duomenis „Spreadsheet.com“ rinko specialia seksualinio aktyvumo programėle, kuri išmaniojo telefono akselerometru ir mikrofonu registruoja judesius ir garsus.

Žinoma, nereikia pamiršti, kad duomenys statistiškai reprezentuoja toli gražu ne visą vienos ar kitos valstybės gyventojų populiaciją, o tik tą jos dalį, kuri turi išmaniuosius telefonus ir sutiko dalyvauti tokiame tyrime. Tačiau net ir tokioje atrankoje tendencijos yra gana įdomios ir informatyvios, nors jokiu būdu ne absoliučios.

Valstybės, kuriose mylimasi dažniausiai (valstybė ir vidutinė sueities trukmė):

1. JAV 3:45;

2. Kinija 2:40;

3. Kanada 3:41;

4. Jungtinė Karalystė 2:56;

5. Rusija 3:31;

6. Prancūzija 2:53;

7. Australija 4:02;

8. Meksika 3:23;

9. Ispanija 3:22;

10. Italija 2:50.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.