Būrėjas E.Krungolcui išpranašavo: meilė žmonai truks tik 6 metus

Edvinas (41 m.) ir Vesta (38 m.) Krungolcai jau turėtų kiekvienas krautis savo daiktus ir sukti skirtingais keliais. Taip garsiai porai per jų vestuves pranašavo žinomas šalies tarologas – kartu jie esą pragyvens ne daugiau kaip šešerius metus. Nuo vestuvių praėjo penkeri, nuo pažinties – daugiau nei šešeri metai. Ar jie vis dar kartu?

Prieš dvejus metus sporto karjerą baigęs vienas garsiausių šalyje penkiakovininkų E.Krungolcas su žmona Vesta draugiškai prižiūri aštuonių mėnesių dukterį Ainę.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Prieš dvejus metus sporto karjerą baigęs vienas garsiausių šalyje penkiakovininkų E.Krungolcas su žmona Vesta draugiškai prižiūri aštuonių mėnesių dukterį Ainę.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2014, 6:05 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:35 AM

„Gyvenimas kvailas pranašystes paneigė – viskas mūsų šeimoje yra gerai“, – tikino prieš dvejus metus sporto karjerą baigęs vienas garsiausių šalyje penkiakovininkų E.Krungolcas su žmona Vesta, ant rankų laikydami guviai čiauškančią aštuonių mėnesių dukterį Ainę.

Vieną saulėtą pavasario popietę sutuoktiniai stūmė vaikišką vežimėlį sostinės gatve ir atrodė lyg ką tik įsimylėję. Pasinėręs į šeimos verpetą olimpinis vicečempionas ir daugkartinis Europos bei pasaulio penkiakovės čempionas E.Krungolcas nelinkęs su ilgesiu gręžiotis atgal.

Žinoma, jį maloniai nuteikia prisiminimai apie daugiau kaip dvidešimt metų trukusią sėkmingą sporto karjerą, fanfaras ir euforiją, išgyventą stovint ant aukščiausių nugalėtojų pakylos laiptelių.

„Tačiau dabar jaučiuosi kaip niekada laimingas. Turiu puikią šeimą, dėl kurios gerovės man negaila nei laiko, nei jėgų. Santuoka ir vaikai mano gyvenimui suteikė didelę prasmę“, – kalbėjo praeityje garsus sportininkas, su Vesta auklėjantis ir jos septyniolikmetį sūnų Luką iš pirmosios santuokos.

Sutuoktiniai įsitikinę, kad meilę reikia puoselėti ir auginti kaip gėles, todėl stengiasi kuo daugiau dėmesio skirti vienas kitam, įsiklausyti į poreikius.

Edvinas ir Vesta prisimena tarologo Leopoldo Malinausko pranašavimus, kad jų santuoka ilgai netruks. „Edvinas pabūgo, kad jo moteris nepabėgtų, todėl paskubėjo tuoktis gerai jos nepažinodamas. Šios poros meilės guolyje labai šalta“, – tuomet kalbėjo pranašautojas.

Ar stipriai anuomet poros gyvenimą apkartino tarologo pranašystės?

Ar apskritai jie tiki pranašais, astrologais, ekstrasensais?

Kokie jų Zodiako ženklai?  Ir ar bendravimo pradžioje reikėjo gludinti aštrius kampus?

Edvinas prisipažino, kad jam reikėjo persilaužti, kad įtiktų Vestai. Kaip jiems pavyko vienas kitą pakeisti? Ar Edvinas - rūpestingas tėvas?

Atsakymus į šiuos ir daug kitų klausimų sužinosite perskaitę pokalbį su abiem sutuoktiniais. 

Visa tai - šeštadienio „Lietuvos ryto" žurnale „Gyvenimo būdas".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.