Užkariauti Holivudą pasiryžusi moksleivė pavergti vyrų širdis

Nestovėk šalia vyro, kuriam nepriklauso tavo širdis. Tokią pamoką gavo „Miss Fashion TV 2014“ nugalėtoja Karolina Toleikytė (18 m.), viename renginyje Vilniuje drąsiai prigludusi prie verslininko Dariaus Gališanskio. Modeliu dirbanti ir Holivudą užkariauti ketinanti moksleivė dabar vengia tiesaus atsakymo, ar jie pora. Bet gal iš tiesų išsiskyrė D.Gališanskio ir dar visai neseniai jo gyvenimo drauge laikytos Vaidos Klizaitės-Jasaitienės (36 m.) keliai?

K.Toleikytė, vakarėlyje pasirodžiusi su D.Gališanskiu, neigė esanti su juo pora.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
K.Toleikytė, vakarėlyje pasirodžiusi su D.Gališanskiu, neigė esanti su juo pora.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Nuotr. iš asmeninio albumo
Nuotr. iš asmeninio albumo
V.Klizaitė-Jasaitienė kaitina vyrų fantazijas virtualiojoje erdvėje platindama pikantiškas savo nuotraukas iš Majamio paplūdimio.
V.Klizaitė-Jasaitienė kaitina vyrų fantazijas virtualiojoje erdvėje platindama pikantiškas savo nuotraukas iš Majamio paplūdimio.
Daugiau nuotraukų (3)

Sabina ADAMOVIČ

May 22, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Nov 27, 2017, 10:05 AM

Praėjusią savaitę virtualiojoje erdvėje pasklidusios pikantiškos V.Klizaitės- Jasaitienės nuotraukos iš Majamio (JAV) paplūdimio, kur ji saule lepinasi viena, dar labiau paskatino gandus apie naująją D.Gališanskio draugę.

Tačiau Karolina ginasi – jos širdis užimta ne meilės reikalais. Renginys, kuriame ji pastebėta su verslininku, esą tiktai trumpa pertrauka tarp darbų, mokslų ir kelionių.

Mergina prasitarė, kad išties norėtų daugiau laiko skirti poilsiui ir sau, tačiau dabar ji turi kur kas svarbesnę užduotį – kuo geriau pabaigti mokyklą.

O kaip tuomet K.Toleikytė paaiškintų, kodėl po pusmečio romantiškos draugystės neseniai išsiskyrė su modeliu Simonu Phamu (22 m.)?

„Kartais žmonės supranta, kad jiems verčiau pasukti skirtingais keliais.

Mūsų, modelių, gyvenime nelabai gali planuoti – niekada nežinai, kur teks keliauti, kur vyks fotosesija.

O užmojai mano dideli – baigusi mokyklą ketinu stoti mokytis aktorystės Niujorke“, – sakė Karolina.

Tačiau, norint studijuoti svajonių mieste, reikės ne tik išlaikyti stojamuosius egzaminus, bet ir turėti iš ko gyventi.

Karolina dėl to nesuka galvos, nes visą laiką dirbdama modeliu dėjo į savo asmeninę sąskaitą dalį pajamų, kad vėliau galėtų savimi pasirūpinti.

Dabar jauna panelė visiškai padengia savo išlaidas ir tuo didžiuojasi. Todėl vasarą jos laukia Niujorkas – iš karto po paskutinių egzaminų ji skubės į lėktuvą.

Namie liks ne tik motina, bet ir du jaunesni broliai. „O man reikia viso pasaulio, tačiau ar visam pasauliui reikia manęs – štai kur klausimas“, – sakė Karolina.

Holivudo katilas. Būtent jame lietuvė tikisi semtis patirties ir tobulėti. Juk modelio darbas nėra amžinas, o ateityje norėtųsi kiekvieną dieną nugyventi dirbant tokį darbą, kuris lyg patrauklus vyras pagreitina širdies plakimą.

Aktorystė – viena K.Toleikytės aistrų.

Mokydamasi vidurinėje mokykloje ji derino ir mokslą muzikos mokykloje, kurioje dievino skambinti fortepijonu.

„Turbūt degraduočiau, jeigu mano gyvenimo tempas būtų lėtesnis“, – svarstė Karolina.

Laukdama restorane užsisakyto mėgstamo karpačo ji prasitarė, jog šiuo metu mažai miega, nors žino, kad geriausias grožio receptas – miegas ir sveika mityba. Tačiau ji dievina pietų miegą ir nusnūsta valandą, jeigu tik yra laiko.

Kartais tenka dirbti 11 valandų ir net naktimis – niekas neklausia, ar nori miegoti – privalai atrodyti žvaliai. Akys nespindės, oda nebus skaisti – gali būti nurašyta.

Karolina atskleidė, kad tarp modelių tokia konkurencija, jog ją sunku apibūdinti žodžiais, reikia tai pajusti.

Tarkim, žiūri tau į akis ir be žodžių pasako, kad linki tik blogiausio. Gadina aukštakulnius arba paslepia sukneles prieš pasirodymą.

K.Toleikytė įsitikinusi, kad kiekvienas modelis turi „priešuždegiminį“ receptą. Jos paslaptis – tiesiog turėti savo nuomonę ir atsiriboti nuo kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?