Grupės „el Fuego“ narys J.Sakalauskas sūnui davė skambų vardą

Grupės „el Fuego“ narys, kompozitorius ir klasikinės muzikos projektų sumanytojas Jonas Sakalauskas su žmona operos atlikėja Agne Sabulyte sūpuoja antrąją atžalą.

J.Sakalauskas su žmona Agne sūnų pavadino Dobilu.<br>N.Jauros nuotr.
J.Sakalauskas su žmona Agne sūnų pavadino Dobilu.<br>N.Jauros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Jun 16, 2015, 2:20 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 3:21 AM

Iki gimdymo tėvai nesidomėjo, kokios lyties kūdikis išvys pasaulį, nes taip pat elgėsi ir prieš laukdami pirmagimės Vakarės, kuriai dabar – pustrečių metų. Mažylė jau turi brolį – birželio 11-ąją gimusį kūdikį tėvai pavadino Dobilu.

Šis retas lietuviškas vardas simbolizuoja laimę ir sėkmę. Būtent to naujagimiui ir linki tėvai, kurie dar prieš gimstant Vakarei buvo užsirašę ir Dobilo vardą. Mat jie iš anksto buvo sudarę mergaičių ir berniukų vardų sąrašą, iš kurio rinktų vardus būsimoms atžaloms. Kadangi pirma gimė mergaitė, jai buvo duotas Vakarės vardas. O sūnaus teko palūkėti. Bet skambus ir labai retas vardas jau buvo numatytas.

30 metų A.Sabulytė ir 33-ejų J.Sakalauskas sakosi tik dabar įvykdę minimalų šeimos planą, nes turi du vaikus. Bet pora norėtų gausesnės šeimos, todėl jie užsibrėžę įvykdyti ir maksimalų šeimos planą – auginti mažiausiai bent tris atžalas. Kodėl tokie jų siekiai? Mat Jonas užaugo su trimis broliais ir seserimi. Tad jis žino, kaip smagu augti vaikystėje tarp būrio vaikų.

Plačiau apie tai skaitykite šeštadienį „Lietuvos ryto“ priede „Gyvenimo būdas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.