Genialus mamos išradimas, kaip palengvinti išsiskyrimą su vaiku

Trijų vaikų mama pelnė daugelio tėvų pagarbą, kai sugalvojo, kaip sumažinti sūnaus nerimą, išleisdama jį pirmąją dieną į mokyklą. Moteris išrado būdą, kaip visuomet būti šalia jo.

 Kai kurios motinos, skaitydamos Louise istoriją, teigė apsiašarojusios. <br> Facebook nuotr.
 Kai kurios motinos, skaitydamos Louise istoriją, teigė apsiašarojusios. <br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2017, 2:29 PM

Rytų Anglijoje, Ipsvičo mieste gyvenanti Louise Mallet (30 m.) baiminosi, kaip jos jaunėlis Maxas vienas, šalia neturėdamas mamos, ištvers didžiąją dieną, tad sugalvojo ant savo ir jo delnų nusipiešti po širdelę, kurias paspaudę juodu vienas kitam nusiųs virtualius apsikabinimus.

Šis sumanymas pasiteisino su kaupu, tad moteris apie tai parašė socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „The Motherload“. Tūkstančiai tėvų gyrė Louise už jos paprastą, bet kartu ir gražią idėją.

„Šiandien buvo pirmoji pilna mano mažojo diena mokykloje. Anksčiau porą kartų jis dalyvavo tik rytiniuose užsiėmimuose. Mačiau, jog šį rytą jis šiek tiek jaudinosi. Po mudviejų pokalbio man kilo idėja ant delnų nusipiešti po širdelę, kurią paspaudę mes vienas kitam nusiųsime apkabinimus. Tai puikiai pavyko! – sakė Louise. – Ant kitų delnų nusipiešėme po atsarginę širdelę, jei netyčia nebeveiktų pagrindinės. Šiuos mygtukus įkrovėme stipriai laikydamiesi rankomis. Pasiėmus jį po pamokų Maxas paklausė, ar gavau visus jo siųstus apkabinimus. Su dideliu džiaugsmu pareiškiau, kad taip. Jis taip pat pasakė, kad ilgą laiką laikė paspaudęs šį mūsų mygtuką, tačiau nė karto neverkė. Atsakiau, jog kaip tik jutau stiprų apkabinimą ir paklausiau, ar jis pajuto manąjį. Nė nedvejojęs, sūnus su šypsena atsakė, kad be abejo.“

Nuoširdus ir šiltas moters įrašas socialiniame tinkle sujaudino ne vieno vaiką auginančio asmens širdį. Kai kurios motinos, skaitydamos Louise istoriją, teigė apsiašarojusios.

„Skaitau tai su ašaromis akyse. Tai taip miela. Būtinai pasinaudosiu šia idėja, – rašė Alison. – Mano dukra greitai pradės lankyti paruošiamąją klasę. Kitą pirmadienį jos laukia didi diena, tačiau nuo pat jos gimimo nė dienos nepraleidome atskirai. Sunku ją paleisti, tačiau puikiai suprantu, jog jai reikia bendrauti su savo amžiaus vaikais, ruoštis mokyklai. Prie durų liesiu gailias ašaras.“

Parengė Edita Maračinskaitė

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.