Vilnietei plyšta širdis: kol gulėjo ligoninėje, dingo dukra

Socialiniuose tinkluose nuo trečiadienio ryto dalijamasi žinute apie Vilniuje dingusią trylikametę Gabrielą Skirtun. Portalas Lrytas.lt susisiekė su jos mama Ana Skirtun, ir ji papasakojo įvykio aplinkybes. Gabriela iš namų išėjo dar pirmadienio, gegužės 7 d., rytą.

Dingusi trylikametė.<br> Facebook nuotr.
Dingusi trylikametė.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-10 15:53, atnaujinta 2018-05-10 16:35

Jos mama tuo metu gulėjo ligoninėje, o tėčiui paauglė pasakė, kad eis į mokyklą. Tačiau į ją nenuėjo, be to, kuprinę paliko namuose, taigi aišku, kad ir nesiruošė eiti. Į tėvų skambučius mergaitė nereagavo.

Apie dukros dingimą paskelbusi feisbuke mama gavo žinių, kad Gabriela trečiadienį buvo pastebėta prekybos centre „Mada“, be to, sužinojo, kad kitą dieną ji ketina leisti „Akropolyje“. Kur ji nakvoja, tėvai neįsivaizduoja.

Kai trečiadienį mama paskelbė dukters paiešką feisbuke, toji atsiliepė ir parašė mamai sms žinutę: „Nesirūpink, man viskas gerai.“ Mama dar kurį laiką su ja susirašinėjo, prašė jos atvažiuoti aplankyti jos į ligoninę. Mergaitė žadėjo atvykti, bet to nepadarė.

A.Skirtun prisipažino, kad nesutarimų su dukra pasitaikydavo ir seniau. Ji ir seniau yra dingusi iš namų. „Nežinau, kaip su ja sutarti. Rodos, tikrai ja rūpinuosi, stengiuosi pirkti tai, ką nori, darbais neapkraunu, tik prašau susitvarkyti savo kambarį, ir ji vis tiek neklauso. Būna, žiūri į akis ir sako, kad viskas gerai, bet po to daro savo...“

Mama sakė, kad gulėdama ligoninėje, kur jai buvo atlikta rimta operacija, jaučiasi prastai, nes nerimauja dėl dukros. „Prašau, parašykite, kad mes labai prašome jos grįžti namo. Ir man, ir močiutei bei promočiutei plyšta širdis, kai nežinome, kur ji prapuolusi“, – sakė A. Skirtun.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.