Sužadėtinio dukrą iškeikusi nuotaka sulaukė pykčio bangos

Moteris buvo pavadinta „baisia žmogysta“ po to, kai feisbuke piktai atsiliepė apie savo būsimo sutuoktinio trimetę dukrą. Žmonės nesuprato, kaip ji gali neleisti mergaitei dalyvauti santuokos ceremonijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2019, 4:32 PM

Kaip praneša „Dailymail“, neprisistačiusios moters žinutė vienoje feisbuko grupėje pasirodė gegužės 20 d. Netikėtai ji sulaukė daug karčių žodžių iš šokiruotų vartotojų. Mat žinutėje mergaitė buvo apibūdinta daugybe įžeidžiančių žodžių, pavyzdžiui, „tarpkojo goblinu“.

Žinutėje moteris paaiškino, kodėl ji nenori, kad trejų metų mergytė dalyvautų būsimoje santuokos ceremonijoje, ją pavadindama „klaida“.

Moteris rašė: „Kaip man pasakyti savo sužodėtiniui [sic], kad nenoriu, jog jo dukra dalyvautų mūsų tuoktuvėse? Buvau nurodžiusi, kad svečiai laukiami be vaikų. Tikėjausi, kad sužadėtinis supras užuominą. Tačiau jis nuolat kartoja, kad ji ten turi būti“.

Vėliau moteris papildė žinutę, paaiškindama tokio savo elgesio priežastis: „Nenoriu, kad žmonės manęs kvailai klausinėtų. Jai treji metai. Aš išteku už jo, o ne jo tarpkojo goblino. Tai jo klaida, o ne mano. Aš nenoriu, kad ji dalyvautų, nes reikalauja suknistai daug dėmesio ir nori, kad viskas suktųsi tik apie ją. Todėl pasakiau „jokių su***tų vaikų““.

Kreipdamasi į pasipiktinusius vartotojus moteris rašė: „Jei neturite nieko gražaus pasakyti ar nesugalvojate, ką patarti, tuomet praleiskite mano žinutę!“

Kadangi žinutė pasirodė feisbuko grupėje, ji sulaukė daugiau nei tūkstančio komentarų.

Daugelis komentatorių pasibaisėjo, kaip moteris atsiliepia apie mažą vaiką.

Viena vartotoja rašė: „Neturiu vaikų, tačiau tavo mintys visiškai pasibjaurėtinos. Jei nenori dalyvauti partnerio vaiko gyvenime, tuomet iš viso nebūk su juo! Kai buvau vieniša, dėl šios priežasties griežtai laikiausi taisyklės nesusitikėti su vyriškiais, turinčiais vaikų“.

Kita vartotoja sakė: „Jai treji... žinoma, ji rūpinasi tik savimi... Tai viskas, ką ji žino... Ši santuoka (jei iš viso įvyks) truks trumpai arba tęsis ilgai ir visą tą laiką bus siaubinga.“

Trečias vartotojas negalėjo patikėti, kad žinutė tikra: „O ne, prašau, padaryk, kad ši žinutė nebūtų tikra!!! Kaip ji šitaip gali kalbėti apie savo sužadėtinio vaiką?? O ne, tuoj apsiverksiu“.

Ketvirta vartotoja taip pat prisipažino, kad žinutė ją nuliūdino: „O ne, ši situacija mane labai nuliūdino. Kiek metų tai moteriai?“

Vėliau moters žinute buvo pasidalinta „Reddit“. Ten ji taip pat sulaukė daug dėmesio.

Vienas pokalbių svetainės dalyvis rašė, kad jei nepatinka vaikai, moteris neturėtų būti kartu su tuo, kuris augina mažylį. Jis rašė: „Kam tekėti už to, kuris turi vaikų, o tu nemėgsti vaikų? Yra daugybė vienišų ir neturinčių vaikų. Mes neprivalome visi turėti vaikų“.

Kitas dalyvis sakė: „Ponia, tekėdama už vyro, teki už jo šeimos. Tai, kad jo dukrą vadini „tarpkojo goblinu“, yra didelė raudona vėliava ir jam reikia atspardyti tavo apgailėtiną sėdynę“.

Keletas dalyvių nurodė, kad moteris požiūris į trimetę kelia susirūpinimą ir jį apibūdino kaip „raudoną vėliavą“.

Vienas vartotojas teigė: „Nėra didesnės ir ryškesnės raudonos vėliavos nei ši“. Kitas jam antrino: „Manau, kad didesnė (raudonesnė?) vėliava yra tai, kad ji vyro trimetę vadina „jo klaida““.

Vienas asmuo moterį pavadino „siaubinga žmogysta“. Jis rašė: „Tikrai yra priežastis niekam nesakyti tau ko nors gražaus. Mat esi siaubinga žmogysta. Be to, jei jis turi daug problemų keliantį vaiką, tai kodėl vis dar su juo palaikai santykius? Jis ketina auginti ir mylėti savo dukrą. Tad arba tu suaugi ir būni pamote, kaip priklauso ištekėjus, arba, jei negali prisiimti atsakomybės, išsiskiri. Dar vienas dalykas. Jai treji, po paraliais. Ji dar praktiškai kūdikis“.

Kitas vartotojas pasakė tiesiai: „Jaunikis turi atšaukti vestuves“. Jam pritarė dar vienas komentatorius, sakydamas, kad jaunikis „turi kuo greičiau ja atsikratyti“.

Komnetaruose buvo išsakyta ir mintis, kad moteris būtų „pati blogiausia pamotė, jei ištekėtų ir taptų vaikui antrąja mama“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.