Tėtis paliko trimetę vieną 10 minučių. Grįžęs nepatikėjo tuo, ką pamatė

Amerikietis Arronas Whysallas iš namų išėjo vos 10 minučių – pataisyti tvoros sode. Kai grįžo, negalėjo patikėti savo akimis pamatęs, ką per tokį trumpą laiką sugebėjo padaryti jo trimetė dukra Olivia.

 Olivia su vyresniuoju broliu.<br> Facebook nuotr.
 Olivia su vyresniuoju broliu.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2019, 3:07 PM

Ant stalo priešais trimetę buvo 18 ištuštintų jogurto indelių, rašo mirror.co.uk.

Tėtis skubiai apžiūrėjo kambarį ir įsitikino, kad indelių turinys tikrai nebuvo panaudotas dekoruoti sienoms. Kai apstulbęs Arronas paklausė mergaitės, ar ji juos suvalgė, mažylė išdidžiai atsakė „taip“ ir ištiesė savo šaukštą į priekį, lyg sakytų „duok dar“.

Dukters apetitas tėtį taip šokiravo, kad jis nesugebėjo pykti. Nušluostęs jogurto likučius nuo mažylės veido jis nufotografavo jos įspūdingos puotos įrodymus.

„Negalėjau tuo patikėti. Pašaukiau žemyn draugę, ir ji pasakė kad vaikas jokiais būdais nebūtų galėjęs šitiek suvalgyti.

Bet aš pasakiau, kad, greičiausiai, galėjo, nes ką tik man pati tai pasakė. Mes prapliupome juoktis. Ji tikrai mėgsta šituos jogurtus.

Indeliai nėra dideli, bet vien tai, kad ji ištraukė juos visus iš šaldytuvo, aidarė ir suvalgė, o tada atsisėdo su šaukštu rakoje, lyg sakydama „duok man dar“, yra taip juokinga“, – pasakojo tėtis, pasidalinęs dukters nuotrauka feisbuke.

Vakare jiedu su drauge Billie Hardie išėjo į kiną, prieš tai įspėję močiutę, su kuria paliko vaikus, kad Oliviai nuo tokio suvalgyto kiekio gali skaudėti pilvuką.

Tačiau mergaitė jautėsi kuo puikiausiai ir noriai suvalgė vakarienę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.