Tradicinis dvynių konkursas įtraukia ir trynukus, ir ketvertukus

Lapkritį vykstančio jau tradicinio VI dvynių konkurso „Twins Peak 2019“ jau laukia dvynukai iš visos Lietuvos ir užsienio. Visi dvyniai kviečiami siųsti nuotraukas, kurios talpinamos portale lrytas.lt, čia balsuojama ir renkama panašiausia dvynių pora. Konkurse kviečiami dalyvauti ne tik dvynukai – „Twins Peak“ jau kelintus metus svečiuojasi ir trynukai, ir ketvertukai. Pernai finaliniame dvynių konkurso renginyje, tradiciškai vykstančiame prekybos centre CUP, susitiko net du ketvertukai – „didysis“ ir „mažasis“.

 1 vietos laimėtojos Danielė ir Kamilė.
 1 vietos laimėtojos Danielė ir Kamilė.
 1 vietos laimėtojos Danielė ir Kamilė.
 1 vietos laimėtojos Danielė ir Kamilė.
 1 vietos laimėtojos Danielė ir Kamilė.
 1 vietos laimėtojos Danielė ir Kamilė.
 1 vietos laimėtojos Danielė ir Kamilė.
 1 vietos laimėtojos Danielė ir Kamilė.
 Dovilė ir Jovilė Imbrasaitės.
 Dovilė ir Jovilė Imbrasaitės.
 Ketvertukai Gancevskiai ir Pranskevičiai.
 Ketvertukai Gancevskiai ir Pranskevičiai.
 Ketvertukas Pranskevičiai.
 Ketvertukas Pranskevičiai.
Šaunusis Gancevskių ketvertukas.
Šaunusis Gancevskių ketvertukas.
 LAV TWINS Lavrinovičių naujas ženklas.
 LAV TWINS Lavrinovičių naujas ženklas.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Nov 6, 2019, 10:37 AM

„Didysis“ ketvertukas – šį pavasarį jau aštuoniolika atšventę Robertas, Danielius, Augustinas ir Evelina Gancevskiai – šio konkurso veteranai. Muzikalūs jaunuoliai pirmąkart dalyvavo ketvirtajame konkurse „Twins Peak“ ir nuo tada tapo nuolatiniais renginio svečiais. Muzikalūs jaunuoliai visada koncertuoja renginio svečiams – trys broliai groja, Evelina dainuoja.

Pernai finaliniame renginyje viešėjo dar vienas – „mažasis“ ketvertukas – Arijus, Arnas, Matas ir Liepa Pranskevičiai iš Radviliškio. Susitikę du ketvertukai, kurių Lietuvoje yra vos keli, nudžiugo ir vieni, ir kiti. Didieji mažiesiems įteikė krūvą dovanų, kartu nusifotografavo ir juokėsi, kad mažieji yra tikra jų kopija – trys broliai ir sesuo…

V Dvynių konkurse dalyvavo net dešimt trejetų trynukų. Beje, tiek vidutiniškai trynukų gimsta Lietuvoje per metus. Tuo tarpu dvynių gimimo statistika kitokia – beveik 400 porų per metus.

Vyriausios „Twins Peak“ dalyvės – 80-metės dvynės iš Palangos Danutė ir Onutė, kurios į finalinį renginį pernai neatvyko, bet juokdamosi pažadėjo konkurse dalyvauti dar mažiausiai dvidešimt metų.

Dvyniai taip pat siuntė nuotraukas iš Londono, Essexo, Kento Medway, Basildono, Peterborough, Cambridge (Anglija, JK), Edinburgo (Škotija, JK), Richhill (Airija), Stokholmo (Švedija), Bergeno, Oslo (Norvegija), Kopenhagos (Danija), Bostono (JAV).

Konkurso organizatorės – dvynės Aurika ir Erika – jau pažįsta daugelį konkurso dalyvių, kurie atvažiuoja į Dvynių šventę kaip į didelės giminės kalėdinį vakarą. Dvi poras dvynių – Mažvydą ir Džiugą bei Mėtą ir Ūlą auginantys Ieva ir Ramūnas Arnauskai juokiasi, kad jų mažyliai rudenį jau nerimsta – kada gi bus jų šventė? Penktajai dvynių šventei ši šeimyna su būreliu kolegų parengė specialų dvynių madų šou – žinoma, modeliukai buvo tik dvynukai!

Renginyje koncertavo LRT muzikiniame projekte dalyvavusios dvynės Simona ir Monika Juknevičiūtės bei Dovilė ir Jovilė Imbrasaitės.

Konkurso dalyvaims tradiciškai prizų dovanoja „Twins Peak“ fanai ir rėmėjai – garsieji krepšininkai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai. Dvyniai dovanoja firminių marškinėlių „Lav Twins“, krepšinio kamuolių su autografais.

Aurika ir Erika į konkurso istoriją įrašo ne tik dalyvių amžių ar gyvenamąją vietą, joms įdomūs ir dvynių vardai – kaip tėvai pakrikštija dvi vienodas atžalas? Melisa ir Mėta, Rytis ir Vakaris, Ugnė ir Agnė, Danas ir Domas, Liepa ir Ieva, Lukas ir Matas, Gustas ir Augustas, Liepa ir Ąžuolas, Viltė ir Smiltė, Simantė ir Deimantė, Eva ir Ema... Išradingumo tėveliams netrūksta!

Panašiausius dvynius išrinkti patikėta ne specialiai komisijai, o portalo lrytas.lt lankytojams. Pernai įnirtingiausia kova vyko tarp dvynių – susipešė dvi alytiškių dvynių poros: už trimetes Eliją ir Eneidą prabalsavo beveik 7 000 portalo lrytas.lt lankytojų, tačiau beveik 400 balsų jas aplenkė kaimynės alytiškės – temperamentingosios trimetės Kamilė ir Danielė. Joms atiteko nugalėtojų titulas ir prizai.

Dvynių (ir trynukų, ir ketvertukų) rinkimai ir balsavimas vyksta visą lapkričio mėnesį, rezultatai skelbiami finalinio renginio metu – šiemet VI Dvynių konkurso „Twins Peak 2019“ finalas vyks lapkričio 30 d. 16 val. CUP 5 aukšte.

Už panašiausius dvynius galite balsuoti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Kopenhagoje milžiniškas gaisras pasiglemžė istorinį pastatą