Atvejai, kai moteris nepasakys seksui „ne“

1. Ginčas

Ginčo metu gimsta ne tik tiesa, kaip tvirtino Sokratas, - kai ką garsusis filosofas nutylėjo.<br>123rf nuotr.
Ginčo metu gimsta ne tik tiesa, kaip tvirtino Sokratas, - kai ką garsusis filosofas nutylėjo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2014, 1:01 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 8:56 PM

1. Ginčas

Ginčo metu gimsta ne tik tiesa, kaip tvirtino Sokratas, - kai ką garsusis filosofas nutylėjo. Išties, sąvoka „taikdariškas seksas“ nėra mitas. Toks seksas egzistuoja ir yra savaip žavus. Įsivaizduokite: karštas ginčas su mergina privertė užvirti jūsų kraują, o širdis nebetelpa krūtinėje.

Ir kai konfliktas pasiekia savo apogėjų, vyriškiui nebelieka nieko kito, tik pasinaudoti momentu. Jam, tarsi Jungtinių Tautų taikdariui, būtina suvaldyti padėtį ir merginą. Aistringi bučiniai, greitas mylimosios „išvadavimas“ iš drabužių ir ugningos glamonės kartu su teigiamų emocijų proveržiu padės išlieti ginčo metu susikaupusią energiją ir nuslopins hormonų audras.

Net jei ginčo metus sugebėjote merginą pravirkdyti, suvaldykite padėtį. Leiskite mylimajai nusiraminti, nušluostykite ašaras iš savo kišenės ištraukta nosine, o paskui dėl savo netinkamo elgesio atsiprašykite aistringais bučiniais ir glamonėmis.

2. Laimingas atsitiktinumas

Bet kokie emociniai proveržiai – nesvarbu, ar pyktis, ar begalinė laimė, - gali pažadinti merginos norą sekso žaidimams. Ji tik ką sėkmingai ir aukštu balu išlaikė egzaminą, buvo paaukštinta tarnyboje ar nutiko bet koks kitas džiaugsmingas įvykis - nešvaistyk brangaus laiko ir nukreipk visą šią teigiamą energiją teisinga vaga.

3. Stresas

Nepaisant to, kad streso negalima laikyti teigiama emocija, ji gali padidinti seksualinį troškimą. Jei pastaruoju metu mergina vaikščiojo tarsi žemę pardavusi, tuomet pasiūlymas dėl relaksacijos Kamasutros stiliumi jai bus visiškai priimtinas. Beje, meilės žaidimai gali nuslopinti ir galvos skausmą, kurį sukėlė stresas.

4. Pavydas

Per vakarėlį matydama, kad į jos mylimąjį itin aistringus ir vylingus žingsnius laidė draugės, mergina darys viską, šis prizas atitektų jai.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.