Ką daryti, kad nuo oralinio sekso nepykintų?

Oralinis seksas – meilės žaidimas, kuris ne tik suteikia partneriams malonumą, bet gali tapti ir nesutarimų priežastimi. Pasitaiko, kad moterį nuo oralinio sekso pykina. Po oralinio sekso partneriams nesinori bučiuotis. Ar vienintelė išeitis tokiais atvejais – atsisakyti oralinio sekso?

Spermos skoniui gali daryti įtaką susikaupę organizme toksinai.<br>123rf nuotr.
Spermos skoniui gali daryti įtaką susikaupę organizme toksinai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2014, 6:42 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 10:13 AM

1. Partnerė nori mėgautis oraliniu seksu, bet burnoje „priglaudus“ vyriškojo pasididžiavimo organą, pradeda pykinti. Ką daryti?

Šiuo atveju pagelbėtų treniruotė su dantų šepetėliu, kuriuo reikia spausti liežuvio šaknį. Tokiu būdu įprantama prie pašalinių daiktų gerklėje. Tam, kad pojūčiai taptų malonesni, reikia išmokti „atverti“ gerklę. Prisiminti, kaip vaikystėje gydytojas prašė pasakyti „A-a-a“ ir daryti tą patį, bet ne garsiai, o mintyse.

2. Ar nepavojinga bučiuotis po oralinio sekso? Ką daryti, jei partneriams tai bjauru?

Sveikatos ir higienos požiūriu bučiuotis „po“ nėra pavojingiau ir „kenksmingiau“ nei oralinis seksas. Bučiuotis ar ne po oralinių meilės žaidimų, priklauso tik nuo partnerių noro. Jei abiems nemalonūs burnoje ir ant liežuvio išlikę skoniai, galima praskalauti burną, o po to bučiuotis.

3. Vaikinas aukštesnis už merginą. Kokiu būdu abiems patogiau užsiimti meilės žaidimais „69“ poza?

Klasikinis variantas - mergina viršuje. Taip galima reguliuoti penio įsiveržimo gylį ir nesibaiminti, kad vyras prispaus savo svoriu. Jei ūgio skirtumas didelis, tuomet reikia pasikeisti vietomis: partneris įlenks nugarą ir suteiks malonumą.

4. Ar tiesa, kad lytinių organų skonis ir kvapas priklauso nuo to, ką valgome?

Ne visiškai - maistas daro poveikį visam organizmui apskritai. Pavyzdžiui, pernelyg didelis saldumynų pomėgis gali padidinti cukraus kiekį kraujyje, o tai sukels pienligę ir nemalonų, iš makšties sklindantį kvapą.

Spermos skoniui gali daryti įtaką susikaupę organizme toksinai (taip pat ir dėl rūkymo, alkoholio, piktnaudžiavimo greitai patiekiamais karštais ir keptais patiekalais). Toksinams pašalinti būtina gerti daug švaraus vandens.

Bet eteriniai aliejai, įeinantys į stipriai kvepiančių produktų, pavyzdžiui, česnako ir svogūnų, sudėtį, patenka į kraują ir po kelių valandų „įsilieja“ į prakaito ir intymių išskyrų kvapą.

Parengė Monika Jakaitytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.