Sporto pratimai ir netikėtos situacijos, sukeliančios orgazmą

Orgazmas neabejotinai yra lytinių santykių kulminacija. Tačiau kartais nutinka, kad nežemiškas malonumas užklumpa visai ne mylintis, o užsiimant su tuo visai nesusijusia veikla, pavyzdžiui, sportuojant. Pateikiame penkias keisčiausias moteriškų orgazmų rūšis.

Indianos universiteto mokslininkų tyrimas atskleidė, kai kai kurios moterys patiria orgazmus darydamos sportinius pratimus.<br>123rf nuotr.
Indianos universiteto mokslininkų tyrimas atskleidė, kai kai kurios moterys patiria orgazmus darydamos sportinius pratimus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 12, 2014, 4:46 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 3:39 PM

Orgazmas sportuojant

Indianos universiteto mokslininkų tyrimas atskleidė, kai kai kurios moterys patiria orgazmus darydamos sportinius pratimus. Tam nereikalinga jokia stebuklinga technika – malonumas užplūsta, darant tam tikrus gimnastikos ar jogos pratimus. Štai pora iš jų.

Jūs kabote ant prisitraukimų skersinio, rankos – pečių plotyje, tokiame pat, kaip ir jūsų klubai. Išlaikydamos nugarą ir kojas tiesias, lėtai kelkite jas aukštyn, kol kojos bus lygiagrečios grindims. Lėtai kojas nuleiskite. Kartokite pratimą 12-15 kartų.

Jūs gulite ant pilvo, rankų delnais remiatės į čiužinį savo krūtinės aukštyje. Įkvėpdama, remdamasi rankomis kelkite krūtinę aukštyn, kol rankos išsities, o jūsų gaktos kaulas liks atremtas į čiužinį. Kojas laikykite tvirtai, sutelkite dėmesį į sėdmenų raumenis. Išlaikykite šią pozą 7-10 įkvėpimų.

Orgazmas sapnuojant

Tai gali nutikti per greitojo miego fazę – tai miego ciklas, kuomet žmogus daugiausiai sapnuoja. Tuomet gali suaktyvėti makšties kraujotaka ir kilti toks pat pojūtis, kaip per orgazmą.

Spenelių orgazmas

Kai stimuliuojami speneliai (nebūtinai mylintis – taip nutinka, pavyzdžiui, motinai žindant kūdikį), moters organizme išsiskiria hormonas oksitocinas, jis skatina gimdos ir makšties susitraukimus. Dėl to į genitalijas priplūsta daugiau kraujo, ir gali kilti orgazmas.

Minčių orgazmas

Dainininkė Lady Gaga yra gyrusis, kad sugeba sukelti sau orgazmą vien mintimis. Seksologai pritaria, kad tai įmanoma – toks orgazmas yra kvėpavimo, fantazijos ir minčių sukoncentravimo į save derinys.

Orgazmas gimdant

Nors paprastai gimdymas siejamas su nežmoniškais skausmais, pasitaiko atvejų, kai gimdyvės patiria orgazmą. Kūdikio stūmimas gali stimuliuoti tas pačias sritis, kurias sujaudinant (tuomet, kai kūdikis pradedamas) būna pasiekiamas orgazmas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.