Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Lenkijoje geriausios prostitutės buvo pažymėtos tatuiruotėmis

Lenkijos policija suėmė sąvadautojų gaują, kurie buvo ištatuiravę savo vardus ant prostitučių kūnų, taip pažymėdami jas kaip savo nuosavybę, praneša mirror.co.uk.

Gaujos vadai gynėsi, kad merginos savanoriškai sutiko pasidaryti tatuiruotes kaip lojalumo ženklą.<br>Lenkijos policijos nuotr.
Gaujos vadai gynėsi, kad merginos savanoriškai sutiko pasidaryti tatuiruotes kaip lojalumo ženklą.<br>Lenkijos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2014, 9:30 AM, atnaujinta Jan 26, 2018, 11:20 PM

Nelegaliame viešnamyje Gdansko mieste buvo rastos 8 moterys su tokiomis tatuiruotėmis. Teigiama, kad tatuiruotės buvo padarytos kaip atlygis už lojalumą ir gerai teikiamas paslaugas.

Vienoje tatuiruotėje kūno apatinėje dalyje rašoma: „Ištikimoji Leszeko kalė“. Ant kitos moters kojos per visą ilgį užrašyta: „Aš myliu savo Viešpatį ir Šeimininką, Leszeko nuosavybė“.

Ant vienos iš aštuonių moterų nugaros gotikine rašysena buvo ištatuiruota Bryano Adamso daina „Please Forgive Me“ su „savininko“ vardu apačioje.

Policija sulaikė tris gaujos vadovus – 26 m. Leszeka Baranowskį ir du jo brolius, 34 m. Pawelą bei 31 m. Oleką, o taip pat dar 21 vyrą, kurie, kaip įtariama, išnaudojo iš viso 70 merginų ir per ketverius metus iš jų uždirbo daugiau kaip 4 mln. litų.

Dauguma moterų buvo verčiamos dirbti prostitutėmis, nors kai kurios tą darė savanoriškai.

Gaujos vadai gynėsi, kad merginos savanoriškai sutiko pasidaryti tatuiruotes kaip lojalumo ženklą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.