Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Mokytis patirti malonumą siūloma su „asmeniniu orgazmo treneriu“

Su aparatu, skirtu „vidiniam“ naudojimui, pakanka treniruotis po 5 minutes per dieną.
Su aparatu, skirtu „vidiniam“ naudojimui, pakanka treniruotis po 5 minutes per dieną.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2014, 4:42 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 8:25 AM

Daugelis moterų, o taip pat ir vyrų, patvirtins, kad moterišką orgazmą gana sunku pasiekti, o ir pasiekus jis neretai būna silpnas ir trumpas. Trys ketvirtadaliai moterų džiaugiasi orgazmu, kuris trunka trumpiau nei 6 sekundes, o 11 proc. teigia iš viso niekada nepatyrusios orgazmo.

Švedijos sekso žaislų gamintojai „Lelo“ teigia, kad prastos kokybės orgazmai netrukus taps praeitimi – su jų sukurtu „asmeniniu orgazmo treneriu“, pavadintu „Smart Bead“, moterims bus galima išmokti patirti geresnius orgazmus, rašo „Daily Mail“.

Aparato, kainuojančio 109 dolerius (apie 300 Lt) veikimo principas paremtas naudotojos asmeniniu orgazmo potencialu, kuris matuojamas ant aparato šono esančiais jutikliais.

Su aparatu, skirtu „vidiniam“ naudojimui, pakanka treniruotis po 5 minutes per dieną. Kaskart, kai jis vibruoja, susispaudžia jūsų vidiniai raumenys.

Vibracijos lygis laipsniškai didėja, stiprėjant jūsų vidiniams raumenims. Taip geriau išsivysto jūsų intymios vietos raumenys, ir jūs patiriate gerokai intensyvesnius orgazmus.

Atliktas tyrimas, per kurį buvo apklaustos 50 tūkst. moterų, parodė, kad net 76 proc. moterų patiria orgazmo bangą, trunkančią iki 6 sekundžių.

11 proc. moterų teigia iš viso nepatiriančios orgazmo. Tik 4 proc. moterų sako esančios visiškai patenkintos savo orgazmu.

Nors dauguma moterų sako esančios nepatenkintos savo orgazmais, 17 proc. apklaustųjų teigia juos patiriančios reguliariai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.