Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Sekso pozos, idealiai tinkančios pilno sudėjimo moterims

Daugelis moterų lovoje jaučiasi nejaukiai dėl savo kūno formų ir papildomų kilogramų. Siūlome mesti į šalį kompleksus ir mėgautis sekso pozomis, idealiai tinkančiomis apvalių formų moterims. Tai pozos, kuriose partnerio žvilgsnis nekryps į tas moters kūno dalis, dėl kurių ji jaučiasi nepatogiai.

Apvalios pozos - ne kliūtis mėgautis sekso malonumais.<br>123rf nuotr.
Apvalios pozos - ne kliūtis mėgautis sekso malonumais.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2014, 7:30 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 1:34 AM

Šuniukas.

Tai ideali poza pilnesnio sudėjimo moterims, kurios gėdijasi savo pilvo. Per lytinį aktą šia poza partneris jūsų pilvo visiškai nemato. Jūsų mylimojo dėmesys bus sutelktas vien į tai, kaip suteikti jums malonumą mylintis viena iš labiausiai vyrus jaudinančių pozų.

Šaukštelis.

Tai dar viena puiki poza intymiems santykiams be kompleksų. Jūs gulite ant šono, o partneris „įeina“ į jus iš nugaros. Papildomi kilogramai jums nekels jokių problemų. Ši poza – ypač jausminga, nes suteikia vyrui galimybę derinti lytinį aktą su karštų partnerės erogeninių zonų glamonėjimu. Malonumas abiem – garantuotas.

Siurprizas.

Tai dar vienas puikus išradimas. Šioje pozoje jūsų pilvas vėlgi nebus jūsų partnerio dėmesio centre. Partnerė, stovėdama plačiai išskėstomis kojomis, gulasi ant stalo pilvu. Vyras „įeina“ iš užpakalio, apkabindamas jos klubus. Kaip atramą galima naudoti ir sieną. Tai – ideali poza bet kokio kūno sudėjimo partneriams.

Naujoji raitelė.

Jums atrodo, kad klasikinė „raitelės“ poza pilno sudėjimo merginoms netinka? Tuomet siūlome puikią alternatyvą - „joti“ ant partnerio, atsisukus į jį nugara. Manote, kad taip demonstruojate tam savo abejingumą? Priešingai. Nuolatinio akių kontakto nebuvimas tik dar labiau kaitina atmosferą. Kaip ir kituose pasiūlytuose variantuose, jūs užmiršite savo kilogramus, jausitės užtikrintai ir pajusite maksimalų malonumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.