5 itin asmeniški sekso ekspertų patarimai

1 patarimas: būtina bučiuotis

Aistringi bučiniai — taip paprasta, bet taip būtina! Per ilgą laiką atsirado įprotis pabučiuoti vyrą prieš išeinant į darbą, prieš miegą.<br>123rf nuotr.
Aistringi bučiniai — taip paprasta, bet taip būtina! Per ilgą laiką atsirado įprotis pabučiuoti vyrą prieš išeinant į darbą, prieš miegą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-28 10:44, atnaujinta 2017-11-26 05:32

1 patarimas: būtina bučiuotis

Seksologė Ivona Fulbrait atviravo: „Aistringi bučiniai — taip paprasta, bet taip būtina! Per ilgą laiką atsirado įprotis pabučiuoti vyrą prieš išeinant į darbą, prieš miegą. Moksliniai tyrimai parodė: tai geras būdas išlaikyti seksualinį susidomėjimą žmogumi. Būtent bučiniai padeda išlaikyti didesnį jautrumą lovoje“.

2 patarimas: dažniau lankykitės sekso reikmenų parduotuvėse

Seksologas Emilis Morsas: „Radau, kad vienas geriausių būdų pagerinti lytinius santykius – pirkti sekso žaislus. Mano partneres iš proto veda naujos idėjos: tiek nauji aromatai, tiek malonios vibracijos“.

3 patarimas: nesusitelkite į orgazmą

Šeimos santykių ekspertas Meganas Stubsas: „Priimta manyti, kad seksologai – roko žvaigždės, kurios iš lovos neišlipa 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Bet akivaizdu, aš priklausau „senajai santykių mokyklai“.

Pavyzdžiui, mes su partnere galime paprasčiausia apsikabinti lovoje arba vienas kitam atlikti masažą. Nebūtina pasiekti orgazmo, kad jaustum vyro artumą. Nutinka kažin kas intymaus, kada su partneriu prisilieti vienas prie kito skirtingais būdais.

Pabandykite kartu pažinti savo kūną ir iš to patirti malonumą. Visada malonu žinoti, kad jūs galėsite patirti intymių santykių malonumą, nepriklausomai nuo to, ar patyrėte šiandien orgazmą, ar ne.

4 patarimas: mėgaukitės tyla

Filosofijos mokslų daktarė, seksologė Ava Kadel: „Atsisakykite visų dėmesį trikdančių faktorių. Aš visuomet išjungiu mobilaus ryšio telefoną, televizorių ir netgi nusiimu laikrodį, kad nežiūrėčiau, kiek dabar valandų.

Maksimaliai švari antistresinė aplinka padeda išsiskirto organizme hormonui dofaminui, kuris sužadina malonumų zoną smegenyse“. 5 patarimas: skirkite laiko sau

Joan Price bestselerio „Meilei palankus bet koks amžius. Tiems, kuriems per ... „teigė:“ Nepamirškite būdama viena kartais paglamonėti save ir pasiekti orgazmą, net jei jūs ir turite partnerį. Pati žinau, kad tai teigiamai veikia sveikatą ir padeda išlaikyti gerą nuotaiką“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.