Seksualumo pamokos toms, kurios jaučiasi nepatrauklios

šį savaitgalį norite savo žavesiu iš koto išversti visus aplinkinius? Štai, paprasti, moksliškai įrodyti būdai, kaip atrodyti patrauklesniems!

Bet net jei negalite pasigirti supermodelio išvaizda, nereiškia, kad turite save nurašyti. Yra keletas būdų, kaip paryškinti savo seksualumą ir aplinkinimas atrodyti itin patraukliai.<br>123rf nuotr.
Bet net jei negalite pasigirti supermodelio išvaizda, nereiškia, kad turite save nurašyti. Yra keletas būdų, kaip paryškinti savo seksualumą ir aplinkinimas atrodyti itin patraukliai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 10, 2015, 4:34 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 8:38 AM

Taip jau yra, kad gražiais žmonėmis mes laikome tuos, kurių veidas simetriškas, akys – didelės. Pasąmoningai manome, kad tokių žmonių geri genai. O geri genai, kaip žinia, reiškia sveikus palikuonis.

Bet net jei negalite pasigirti supermodelio išvaizda, nereiškia, kad turite save nurašyti. Yra keletas būdų, kaip paryškinti savo seksualumą ir aplinkinimas atrodyti itin patraukliai.

Meskite lauk skepticizmą – moksliškai įrodyta, kad šie būdai tikrai veikia!

Viešumoje rodykitės būreliais

Patikėkite, aspupti draugų atrodote geriau nei būdami vieni patys. Naujausi psichologiniai tyrimai tvirtina, kad žmogaus smegenys linkusios į grupę susibūrusius žmones matyti ne kaip individualius asmenis, bet kaip visumą. Tad jei negaliute pasigirti kerinčiu grožių, burkitės su gražiais žmonėmis!

Daugiau šypsokitės

Šypsena tikrai nieko nekainuoja, bet jos poveikis – stebuklingas. Pamačius gražų veidą veikiama ta pati smegenų dalis, kaip ir pelnius apdovanojimą, sulaukus pripažinimo.

Pamačius besišypsantį veidą ta pati smegenų zona veikiama dar stipriau. Tiesa, labai svarbu, kad dantys būtų sveiki. Balti lygūs dantys --geros sveikatos požymis. Štai todėl holivudinės šypsenos savininkai mums atrodo labai patrauklūs.

Puoškitės raudonais drabužiais

Raudona mums asocijuojasi su rožėmis, širdimi ir, be abejo, meile. Daugybe mokslinių tyrimų įrodyta, kad tiek moterys, tiek vyrai labiau atkreipia dėmesį į tuos priešingos lyties atstovus, kurie turi nors vieną raudoną aprangos detalę.

Pasitelkite humorą

Ir vyrai, ir moterys pabrėžia, kad ieškodami tinkamo partnerio didelį dėmesį kreipia į tai ar jis turi gerą humoro jausmą. Tiesa, priešingos lyties atstovai skirtingai vertina humorą. Moterims patinka tie vyrai, kurie priverčia jas juoktis.

Vyrams moterų sąmojai ne tokia įdomūs. Jiems kur kas labiau patinka tos dailiosios lyties atstovės, kurios juokiasi iš jo pokštų. Taip jau yra, kad vyrai, galintys pasigirti geru humoro jausmu, moterims atrodo protingesni ir draugiškesni . O juk būtent tokio vyro kaip partnerio trokšta kiekviena.

Neskubėkite iš baro ar naktinio klubo išeiti pirmieji

Įvariais moksliniais tyrimais įrodyta, kad priešingos lyties atstovai mums atrodo patrauklesni tuomet, kai laiko nuspręsti ar verta užmegzti pokalbį mažėja. Štai todėl tiek daug porų atranda vienas kitą būtent prieš pat baro uždarymą.

Pakeiskite savo balso toną

Mūsų balsas ir jo aukštis turi didžiulės įtakos tam ar būsime palaikyti patraukliais, ar ne. Pastebėta, kad aukštesniu balsu kalbandčios moterys vyrams yra patrauklesnės. Vyrai pasąminingai tokias moteris laiko smulkesnėmis ir mažesnėmis.

Vyrai, norintys sužavėti moteris, turėtų kalmbėti žemesniu balsu. Tokio balso savininkus moterys laiko geriau sudėtais ir ne tokius agresyviais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.