Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Būdas išvesti partnerį iš proto – kontroliuoti jo orgazmą

Nori pavergti savo partnerį lovoje? Kontroliuok jo orgazmą. Įsivaizduok, visas partnerio malonumas priklauso tik tau, tik tu sprendi, ar jis patirs malonumą, tik tu nulemi, kada leisi jam baigti. Tu matai jo virpantį iš susijaudinimo kūną, bet nusišypsai ir sakai: „dar ne laikas“. Negi nebūtų įdomu tai išbandyti?

Orgazmo kontrolė dažniausiai neatsiejama dominavimo žaidimų dalis, kadangi pavergiant žmogų norisi pavergti ir jo seksualinį pasitenkinimą.<br>123rf nuotr.
Orgazmo kontrolė dažniausiai neatsiejama dominavimo žaidimų dalis, kadangi pavergiant žmogų norisi pavergti ir jo seksualinį pasitenkinimą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Marta (uzrasainevisiems.popo.lt)

Sep 17, 2015, 8:02 PM, atnaujinta Oct 15, 2017, 7:42 AM

Orgazmo kontrolė dažniausiai neatsiejama dominavimo žaidimų dalis, kadangi pavergiant žmogų norisi pavergti ir jo seksualinį pasitenkinimą. Tačiau tai taip pat puikiai tinka ir tiesiog sekso paaštrinimui, kadangi gali itin stipriai jaudinti. O įaudrintas ir kurį laiką orgazmo laukiantis, prie pat jo esantis, bet jo negaunantis, kūnas, galiausiai malonumą patiria žymiai stipriau.

Orgazmo kontrolei galima naudoti visišką seksualinių pojūčių apribojimą, t.y., nesimylima, partneris nestimuliuojamas ir negali stimuliuoti savęs pats, kartais tam netgi naudojami skaistybės diržai. Kai kurie uždraudžia matyti partnerį nuogą ar žiūrėti pornografiją.

Taip kai kurios poros žaidžiasi net dienom, savaitėm ar mėnesiais! Tiesa, toks variantas daugeliui gali atrodyti per daug žiaurus.

Į orgazmo kontrolę man žymiai smagiau įtraukti erzinimo elementą. Smagumo suteikia tiek pats erzinimas, tiek ir partnerio geidulio stiprinimas. Erzinti galima vizualiai, pavyzdžiui, apribojus partnerį seksualiai, kaip minėta anksčiau, gundyti jį savo nuogu kūnu, priversti stebėti kaip tu patiri orgazmą.

Taip pat galima liepti partneriui patenkinti jus ranka ar burna. Visgi, labiausiai kaitina, kai partneris yra stimuliuojamas, atsiduria labai arti orgazmo, tačiau laimingos pabaigos nesulaukia. Paprasčiausias būdas – tiesiog mylėtis (ar užsiimti oraliniu, žaisti ranka ar vibratoriumi) ir pajutus, kad mylimas žmogus jau tuoj tuoj baigs – sustoti. Ir taip ne vieną kartą. Beje, toks žaidimas gali būti labai naudingas ir geresniam partnerio orgazmo pažinimui. Turint tikslą neleisti pabaigti, pradedi atidžiau stebėti partnerio kūno ženklus, išduodančius, kad didžiausias malonumas jau čia pat.

Kitas būdas – nesukti galvos dėl partnerio orgazmo ir tiesiog pasakyti, kad orgazmo patirti jam negalima, kai tuo tarpu jis būtinai turi patenkinti tave. Norisi daugiau pipiriukų? Liepk partneriui masturbuotis iki kol priartės iki orgazmo, o tada nedelsiant sustoti. Liepk prašyti (gal net tai užrašyti) orgazmo ir, žinoma, nepatenkink prašymų iš pirmųjų kartų.

Pabrėžk, kaip partneris jų dar nenusipelnė. Sugalvok užduočių orgazmo užsidirbimui. Neleisk partneriui būti nesusijaudinusiam visą dieną ar net kelias – kuo dažniau jaudink ir seksualiai erzink partnerį, kad tik jis nepamirštų apie seksą ir kaip beprotiškai norisi patirti orgazmą.

Įvesk bausmes už tai, jei orgazmą visgi patirs ir leisk partneriui apie tai žinoti. Bausmes galima skirti ir už priartėjimą prie orgazmo, tuomet partneris turės stengtis neišsiduoti, kiek stipriai yra susijaudinęs. Su leidimu patirti orgazmą galima taip pat pasismaginti. Gali pasakyti, kad leidi patirti orgazmą, tačiau tam tikromis sąlygomis.

Pavyzdžiui, duoti tam tikrą laiko tarpą, per kurį arba baigia, arba pats kaltas (jei norite gerai paerzinti, laiko limitą duok tokį, per kurį mažai šansų, kad pavyks). Galima pasakyti, kad orgazmas bus tik tiksliai apibūdinus, kaip jį nori pasiekti (neturėjus nė vienos galimybės ir staiga gavus jas visas rinktis gali tapti nelengva). Dar vienas būdas – leisti baigti, tačiau tik masturbuojantis.

Paskutinis orgazmo kontrolės būdas, kurį aptarsiu – orgazmo sugadinimas. Tai leidimas patirti orgazmą, atimant iš jo malonumą. Tai galima padaryti vėlgi skaičiuojant laiką: šįkart duodant realų, bet negarantuotą laiko tarpą baigimui. Partneris tuomet gali patirti orgazmą, tačiau laiko skaičiavimas ir spaudimas neleis pilnai atsipalaiduoti. Taip pat galima stimuliuoti partnerį iki kol jis atsidurs ant visiškos jo ribos ir nustoti. Orgazmas jau bus neišvengiamas, tačiau malonumas – sugadintas.

Kiek laiko kontroliuoti partnerio orgazmą? Tai labai individualu, tad patikimiausia ir efektyviausia daug kalbėkitės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.